آنتی‌اکسیدان‌ها و پیر شدن

آنتی‌اکسیدان‌ها و پیر شدن برای کمک به مبارزه با رادیکال‌های آزاد، یعنی مولکول‌های ناپایدار اکسیژن که در فرآیند پیر شدن نقش دارند، باید غذا‌هایی بخورید که سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها در سبزیجات و میوه‌های رنگی مانند انواع توت (میوه سته یا سته‌ای)، شلغم، و گوجه فرنگی یافت می‌شوند. برای متوازن شدن رژیم غذایی، و به منظور کمک به کم‌تر شدن خطر ایجاد سرطان و بیماری قلبی، رژیم غذایی شما باید روزانه شامل دست کم 5 تا 9 پرس میوه و سبزیجات باشد.

فواید بهداشتی روغن زیتون

فواید بهداشتی روغن زیتون روغن زیتون چربی یک اشباع نشده خوشمزه‌ای است که ممکن است تأثیری مثبت بر حافظه داشته باشد. ماده‌ای به نام اولئوکانتول در مرغوب‌ترین نوع روغن زیتون وجود دارد که یک ترکیب ضد التهابی طبیعی است و اثراتی شبیه به ایبوپروفن و دیگر NSAID‌ها (دارو‌های ضد التهابی غیراستروئیدی) دارد. در مطالعه‌ای که در مورد مردان به عمل آمد، مشخص شد روغن زیتون، مخصوصاً مرغوب‌ترین نوع روغن زیتون، سطح HDL (کلسترول خوب) را افزایش می‌دهد، زیرا چربی را از دیواره رگ‌های خونی پاک می‌کند، یعنی از ایجاد آترواسکلروز جلوگیری می‌کند (آترواسکلروز حالتی است که با استحاله، و سختی و تصلب دیواره‌های سرخرگ‌ها و گاهی اوقات دریچه‌های قلب  مشخص می‌شود).

فواید انواع توت (میوه سته یا سته‌ای)

 فواید انواع توت (میوه سته یا سته‌ای) توت‌ها از منابع عالی آنتی‌اکسیدانها هستند. توت فرنگی، سیاه گیله (blueberry)، و گونه‌ای دیگر از توت (توت ارغوانی یاacai berries  که تنها در جنگل‌های آمازون یافت می‌شود) تنها تعدادی از توت‌های سرشار از پلی فنل هستند. پلی فنل‌ها موادی قوی می‌باشند و امکان دارد در مبارزه با سرطان‌ها و بیماری‌های تحلیل‌برنده مغز مفید واقع شوند. توت‌های منجمد هم حاوی پلی فنل می‌باشند. در فروشگاه مواد غذایی، به فریزر حاوی جعبه‌های توت سر بزنید و توت‌هایی را برای گنجاندن در رژیم غذایی خود انتخاب نمایید (در تمام طول سال، رژیم غذایی شما باید شامل توت باشد).

چرا ماهی برای مغز انسان مفید است

چرا ماهی برای مغز انسان مفید است روی سالاد را به‌جای مرغ با ماهی تون یا ماهی آزاد تزئین کنید. ماهی را «غذای مفید برای مغز» می‌نامند زیرا اسید‌های چرب آن، یعنی DHA و EPA، برای تکامل مغز و دستگاه عصبی مهم هستند. با خوردن هفته‌ای یک یا دو بار ماهی ممکن است خطر زوال شدید عقل (دمانس) هم کاهش یابد. امکان دارد چربی‌های امگا – 3 موجود در ماهی‌های چرب سطح کلسترول و تری گلیسرید را کاهش دهند، و همچنین به کم‌تر شدن التهاب (که به آترواسکروز منتهی می‌شود) کمک کنند.

مصرف لوبیا برای تأمین فیبر غذایی

مصرف لوبیا برای تأمین فیبر غذایی هفته‌ای سه تا چهار بار باید به رژیم غذایی خود لوبیا اضافه کنید، زیرا لوبیا سرشار از فیبر غذایی می‌باشد. ممکن است فیبر غذایی در کاهش دادن فشار خون، بهبود وضعیت کلسترول، و پیشگیری از یبوست مفید باشد، و به هضم غذا کمک کند. و چون برای مدت طولانی‌تری احساس می‌کنید سیر هستید، امکان دارد استفاده از رژیم غذایی که دارای مقدار زیادی فیبر است در کاهش یافتن وزنتان مفید باشد. روی سالاد را با نخود (نخودچی یا نخود ایرانی) تزئین نمایید یا در سوپ به‌جای گوشت از لوبیا استفاده کنید. لوبیا حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای است که در تنظیم سطح گلوکوز مفید می‌باشند (که این برای افراد مبتلا به دیابت اهمیت دارد).
 

ارزش خوردن سبزیجات

ارزش خوردن سبزیجات سبزیجات دارای فیبر غذایی، مواد مغذی گیاهی، و مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی هستند که امکان دارد این مواد از بدن در برابر بیماری‌های مزمن محافظت کنند. سبزیجات برگی تیره رنگ حاوی ویتامین K می‌باشند، که این ویتامین به محکم بودن استخوان‌ها کمک می‌کند. سیب زمینی شیرین و هویج دارای ویتامین A می‌باشند، که ویتامین A برای سالم ماندن چشم و پوست مفید است و از بدن در برابر عفونت محافظت می‌کند. در یک مطالعه به عمل آمده مشخص شد در مردانی که هفته ای  10 پرس یا بیش‌تر فرآورده‌های گوجه‌فرنگی می‌خوردند تعداد موارد سرطان پروستات 35% کاهش می‌یابد.

مانند یونانیان غذا بخورید

مانند یونانیان غذا بخورید در وعده‌های غذایی مردمی که نزدیک به حوزه دریای مدیترانه زندگی می‌کنند همواره روغن زیتون، ماهی، سبزیجات، و غلات سبوس نگرفته وجود دارد. این مردم، برای طعم دادن به غذای خود، به‌جای نمک از ادویه و گیاهان مختلف استفاده می‌کنند. امکان دارد این «رژیم غذایی مدیترانه‌ای» برای سلامت قلب مفید باشد، خطر اختلالات خفیف در حافظه را کاهش دهد، و شاید سرطان‌های خاصی را دفع نماید.

مغذی بودن خشکبار

مغذی بودن خشکبار خشکباری که به‌صورت میوه کامل یا خمیر مصرف شود پر از پروتئین گیاهی عاری از کلسترول و مواد مغذی دیگر است. بادام سرشار از ویتامین E می‌باشد، که این ویتامین ممکن است در کاهش دادن خطر سکته مغزی در زنان مفید باشد. گردوی گرمسیری حاوی چند آنتی‌اکسیدان است. چربی‌های اشباع نشده‌ای که در گردو وجود دارند امکان دارد به پایین بردن سطح کلسترول LDL و به افزایش دادن سطح کلسترول HDL کمک کنند. اما خشکبار عاری از چربی نمی‌باشد. یک اونس (28.35 گرم) بادام، که تقریباً شامل 24 دانه بادام است، حاوی 165 کالری می‌باشد. بنابراین در مصرف بادام باید اعتدال را رعایت نمایید.

لبنیات چه فایده‌ای دارد

لبنیات چه فایده‌ای دارد با مصرف نوشابه‌های تقویت‌شده با ویتامین D، مانند شیر، به افزایش میزان جذب کلسیم توسط بدن کمک می‌شود. این مخصوصاً برای کسانی اهمیت دارد که با خطر استئوپوروز یا پوکی استخوان روبرو هستند. امکان دارد ویتامین D در کاهش یافتن  خطر سرطان‌های روده بزرگ، پستان، و پروستات هم مفید باشد. برای کمک به هضم غذا، باید ماست تهیه شده با کشت میکروبی مصرف نمایید.

سالم بودن با مصرف غلات کامل (سبوس نگرفته)

سالم بودن با مصرف غلات کامل (سبوس نگرفته) با خوردن غلات کامل، امکان دارد خطر سرطان‌هایی خاص، دیابت نوع 2، و بیماری قلبی کاهش یابد. نان و پاستای (مخلوط آرد و تخم مرغ و آب) تهیه شده از غلات کامل را به‌جای نان و پاستای تهیه شده از غلات سبوس گرفته، و برنج قهوه‌ای یا وحشی را به‌جای برنج سفید انتخاب کنید. در سوپ خود جو بریزید یا آرد جو دو سر (بلغور جو) ساده را به گوشت چرخ کرده و چاشنی زده‌ای که به شکل قرص یا گرده نان پخته می‌شود (meatloaf) اضافه کنید. غلات کامل به میزان اندکی فرآوری شده‌اند، و بنابراین مقدار بیش‌تری از ارزش غذایی آنها محفوظ مانده است. فیبر غذایی موجود در غلات کامل به پیشگیری از مشکلات گوارشی مانند یبوست و بیماری دیورتیکول کمک می‌کند.

وزنتان را کم کنید تا سالم‌تر شوید

وزنتان را کم کنید تا سالم‌تر شوید با جلوگیری از افزایش وزن، فشار وارده بر مفاصل کاهش می‌یابد، قلب کم‌تر خسته یا فرسوده شده، و امکان دارد از میزان خطر سرطان‌هایی خاص کاسته شود. با کند شدن سوخت‌وساز، و با کاهش یافتن میزان عضلات موجود در اثر پیری، جلوگیری از افزایش وزن مشکل‌تر می‌شود. پروتئین‌هایی مانند گوشت کم‌چرب، ماهی تون، یا لوبیا انتخاب نمایید و از سبزیجات،غلات سبوس نگرفته، و میوه در رژیم غذایی خود استفاده کنید. هضم و تجزیه کربوهیدرات‌های پیچیده بیش‌تر طول می‌کشد، و اگر فیبر غذایی به رژیم غذایی اضافه نمایید، تا مدت بیش‌تری احساس می‌کنید که سیر هستید.

وزن بدن خود را در میزان مناسب حفظ نمایید

وزن بدن خود را در میزان مناسب حفظ نمایید گاهی اوقات، با پیر شدن مردم، حفظ وزن بدن برایشان مشکل می‌شود. اگر وزن بدن شما از مقدار مناسب کم‌تر باشد، امکان دارد بهبودی یافتن از بیماری یا صدمه‌ای که وارد شده است سخت‌تر شود.  روزی سه وعده غذا بخورید و، بین این وعده‌های غذایی، غذا‌های سبک یا سرپایی (اسنک) مفید مصرف نمایید. مصرف شیر چربی نگرفته را به‌جای شیر چربی گرفته امتحان کنید، اما میزان کل چربی اشباع شده دریافتی را محدود نمایید تا از بالا رفتن کلسترول اجتناب شود. آن جزء از وعده غذایی که از همه بیش‌تر کالری دارد را اول بخورید. در صورت لزوم،  یک مکمل غذایی به رژیم غذایی اضافه نمایید تا وزن بدنتان به میزان مطلوب برسد.

اسلایدهای دیگر...

اسلایدهای دیگر...<ul id='double'><li><table><tr><td><a target='_parent' href=راهنمای تصویری سرطان گردن رحم راهنمای تصویری سرطان گردن رحم

  • تست‌های ضروری غربالگری که هر مردی باید انجام دهد تست‌های ضروری غربالگری که هر مردی باید انجام دهد
  • تست‌های ضروری غربالگری که هر زنی باید انجام دهد تست‌های ضروری غربالگری که هر زنی باید انجام دهد
  • پوست آیینه سلامتی بدن پوست آیینه سلامتی بدن
  • غذاهای برتر حاوی فیبر غذایی غذاهای برتر حاوی فیبر غذایی
  • خرافه‌ها و واقعیات مربوط به خطرات سرطان ریه خرافه‌ها و واقعیات مربوط به خطرات سرطان ریه
  • غذاهایی برای محکم کردن استخوان‌ها غذاهایی برای محکم کردن استخوان‌ها
  • 15 علامت که زنان نادیده می‌گیرند 15 علامت که زنان نادیده می‌گیرند
  • 15 علامت که مردان نادیده می‌گیرند 15 علامت که مردان نادیده می‌گیرند
  • کنترل وزن و ترک سیگار کنترل وزن و ترک سیگار
  •  خوردن غذای مناسب در رستوران خوردن غذای مناسب در رستوران
  • رژیم غذایی گیاهخواری: گیاهخوار شدن رژیم غذایی گیاهخواری: گیاهخوار شدن
  •  مواد غذایی بدی که برای کاهش وزن خوب هستند مواد غذایی بدی که برای کاهش وزن خوب هستند
  • 24 روش کم کردن وزن بدون داشتن رژیم غذایی 24 روش کم کردن وزن بدون داشتن رژیم غذایی
  • خرید امگا – 3: منابع عالی موجود در فروشگاه‌ها خرید امگا – 3: منابع عالی موجود در فروشگاه‌ها
  • موادغذایی که با چربی‌ها مبارزه می‌کنند موادغذایی که با چربی‌ها مبارزه می‌کنند
  • غذاهای ارگانیک:خریدن یا نخریدن  مواد غذایی ارگانیک غذاهای ارگانیک:خریدن یا نخریدن مواد غذایی ارگانیک
  • ویتامین D شگفت‌انگیز: تازه‌ترین ماده فوق‌العاده در تغذیه  ویتامین D شگفت‌انگیز: تازه‌ترین ماده فوق‌العاده در تغذیه
  • 25 غذای سبک یا سرپایی (اسنک) عالی که هر کدام 100کالری یا کمتر دارند     25 غذای سبک یا سرپایی (اسنک) عالی که هر کدام 100کالری یا کمتر دارند
  • شگفتی‌های  بهداشتی آب شگفتی‌های بهداشتی آب
  • راهنمای تصویری سرطان مثانه راهنمای تصویری سرطان مثانه
  • استرس استرس
  • رازهایی برای یک زندگی طولانی‌تر رازهایی برای یک زندگی طولانی‌تر
  • راهنمای تصویری ترومبوز ورید عمقی راهنمای تصویری ترومبوز ورید عمقی
  • غذاهای برتر برای استخوانهای شما غذاهای برتر برای استخوانهای شما
  • مشکلات شایع پا مشکلات شایع پا
  • راهنمای تصویری ام اس راهنمای تصویری ام اس
  • توصیه های غذایی برای مبارزه با سرطان توصیه های غذایی برای مبارزه با سرطان
  • توصیه های مفید برای ترک سیگار توصیه های مفید برای ترک سیگار
  • سرطان و ضایعات پیش سرطانی پوست سرطان و ضایعات پیش سرطانی پوست
  • راهنمای تصویری سرطان ریه راهنمای تصویری سرطان ریه
  • راهنمای تصویری سرطان پستان راهنمای تصویری سرطان پستان
  • راهنمای تصویری سرطان پروستات راهنمای تصویری سرطان پروستات
  • راهنمای تصویری سرطان تخمدان راهنمای تصویری سرطان تخمدان
  • آشنایی با متاستاز استخوانی در سرطان ها آشنایی با متاستاز استخوانی در سرطان ها
  • راهنمای تصویری سرطان روده بزرگ و راست‌روده راهنمای تصویری سرطان روده بزرگ و راست‌روده
  • راهنمای تصویری  سرطان لوزالمعده راهنمای تصویری سرطان لوزالمعده
  • کمک به ترک سیگار در چند روز سخت اولیه کمک به ترک سیگار در چند روز سخت اولیه
  • عمر طولانی با تغذیه مناسب عمر طولانی با تغذیه مناسب
  •  12 اشتباه مربوط به رژیم غذایی و نحوه اجتناب از آنها 12 اشتباه مربوط به رژیم غذایی و نحوه اجتناب از آنها
  • 10 روش تقویت سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن 10 روش تقویت سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن
  • مراحل سرطان پستان مراحل سرطان پستان
  • " />