به پزشکتان مراجعه کنید

به پزشکتان مراجعه کنید بر طبق مطالعات به عمل آمده و به گفته کارشناسان، معمولاً زنان بیشتر از مردان نسبت به انجام معاینات توصیه شده پزشکی و غربالگری‌ها توجه نشان می‌دهند. اما وضعیت همواره اینگونه نیست. به‌عنوان مثال، زنان جوان‌تر معمولاً علائمی را نادیده می‌گیرند که امکان دارد به‌وجود سرطان اشاره داشته باشد. البته برخی از زنان به اندازه مردان در انکار کردن مسئله نادیده گرفتن علائم مهارت دارند.
با در نظر داشتن موازنه مناسبی که باید بین انکار نادیده گرفتن علائم و نگرانی مفرط و بیمارگونه از سلامتی خویش (Hypochondria) وجود داشته باشد، در یک بررسی از کارشناسان درخواست شد درباره علائمی صحبت کنند که امکان دارد بلافاصله زنان را نگران نکنند که دچار سرطان شده‌اند، اما در صورت مشاهده آنها زنان باید به پزشک مراجعه نمایند. 15 اسلاید زیر مربوط به 15 علامت است که امکان دارد با سرطان ارتباط داشته باشند و زنان اغلب آنها را نادیده می‌گیرند.

کاهش وزن توجیه ناپذیر

کاهش وزن توجیه ناپذیر تعداد زیادی از زنان بسیار خوشحال می‌شوند وزنشان کاهش یابد، بدون آنکه زحمتی به خود داده باشند. اما محققان می‌گویند که در صورت کاهش یافتن توجیه‌ناپذیر وزن بدن (به‌عنوان مثال 4.5 کیلوگرم ظرف مدت یک ماه از وزن بدن کاسته شود بدون آنکه فعالیت بدنی افزایش‌یافته یا مقدار غذای مصرفی کمتر شده باشد) باید به پزشک مراجعه نمود، و اینکه کاهش توجیه‌ناپذیر وزن بدن نشانه وجود سرطان است، مگر آنکه خلاف آن ثابت شود. البته ممکن است پس از انجام بررسی‌هایی لازم مشخص شود که این کاهش وزن علت دیگری دارد، به‌عنوان مثال ناشی از بیش فعالی تیروئید است.  
پزشک برای بررسی کردن تیروئید تست‌هایی انجام می‌دهد، و احتمالاً دستور می‌دهد اندام‌های مختلف بدن سی.تی.اسکن شوند. پزشک باید احتمال وجود علل مختلف کاهش وزن را یک به یک بررسی نماید تا بتواند مطمئن شود آنها باعث کاهش وزن نشده‌اند.

نفخ

نفخ نفخ آنقدر رایج است که بسیاری از زنان صرفاً به آن عادت می‌کنند. اما ممکن است نفخ به‌وجود سرطان تخمدان اشاره داشته باشد. دیگر علائم سرطان تخمدان شامل شکم درد یا درد لگن، احساس به سرعت سیر شدن (حتی هنگامی‌که شخص زیاد غذا نخورده باشد)، و مشکلات مربوط به دستگاه ادراری است، به‌عنوان مثال شخص احساس می‌کند باید فوراً به دستشویی برود.
اگر نفخ تقریباً هر روزه اتفاق افتد و به مدت بیشتر از چند هفته ادامه یابد، باید با پزشک مشورت نمود. پزشک سابقه بهداشتی زن بیمار را به دقت یادداشت می‌کند و دستور می‌دهد سی.تی.اسکن و آزمایشات خون انجام شود.

تغییرات در پستان

تغییرات در پستان اکثر زنان کاملاً از وضعیت پستان‌های خود آگاه هستند، حتی اگر به‌طور منظم خودشان آنها را معاینه نکنند، و می‌دانند که باید مراقب ظهور توده در آنها باشند. اما این تنها علامتی نیست که در پستان ظاهر می‌شود که احتمالاً به‌وجود سرطان اشاره دارد. محققان می‌گویند که باید قرمز و ضخیم شدن پوست پستان هم بررسی شود، زیرا ممکن است نشانگر شکل نادر اما مهاجمی از سرطان به نام سرطان التهابی پستان باشد؛ و اینکه اگر پستان جوش بزند و این جوش تا چند هفته باقی بماند، باید به پزشک مراجعه شود تا او این جوش را ارزیابی کند ؛ و اینکه اگر ظاهر نوک پستان هم تغییر کند، یا اگر زن متوجه ترشح کردن آن شود (زنی که با پستان به کودک خود شیر نمی‌دهد)، مراجعه به پزشک لازم خواهد بود؛ و اینکه اگر نوک پستان در حالت طبیعی به طرف بیرون متمایل است و سپس به طرف داخل کشیده شود، این نشانه خوبی نخواهد بود ( اما اگر نوک پستان همواره به طرف داخل متمایل باشد مشکلی وجود ندارد، زیرا تغییر در ظاهر نوک پستان است که امکان دارد علامت نگران کننده‌ای باشد).
اگر تغییراتی در پستان زن اتفاق افتد، پزشک سابقه بهداشتی او را به دقت یاد داشت می‌نماید، پستان را معاینه می‌کند، و دستور می‌دهد تست‌هایی مانند ماموگرام، سونوگرافی، ام.آر.آی، و شاید نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شود.

خونریزی بین دوره‌های قاعدگی یا دیگر خونریزی‌های غیر عادی

خونریزی بین دوره‌های قاعدگی یا دیگر خونریزی‌های غیر عادی محققان می‌گویند زنانی که هنوز یائسه نشده‌اند معمولاً به خونریزی بین دوره‌های قاعدگی توجه نمی‌کنند و همچنین تمایل دارند خونریزی دستگاه گوارش را نادیده بگیرند، زیرا دچار این اشتباه می‌شوند که این خونریزی مربوط به دوره قاعدگی آنها است؛ و اینکه خونریزی بین دوره‌های قاعدگی، مخصوصاً اگر زن مربوطه معمولاً دارای دوره‌های قاعدگی منظمی باشد، نشان می‌دهد که باید به پزشک مراجعه نمود. خونریزی پس از یائسگی هم همین وضعیت را دارد، زیرا ممکن است علامت سرطان لایه داخلی رحم باشد. امکان دارد خونریزی دستگاه گوارش یکی از علائم سرطان روده بزرگ و راست روده باشد.
محققان می‌گویند که زنان باید به فکر چیز‌هایی باشند که برایشان حالت عادی دارد، یعنی اگر زنی بین دوره‌های قاعدگی هرگز لکه‌های خون نمی‌بیند و اینک متوجه آنها می‌شود، این وضعیت برای او غیرطبیعی است، در حالی‌که شاید این وضعیت برای زنی دیگر وضعیتی غیرطبیعی نباشد؛ و اینکه سرطان لایه داخلی رحم یکی از سرطان‌های رایج سیستم تناسلی زنان است، و در دست کم سه چهارم از زنانی که به آن دچار می‌شوند، خونریزی غیرطبیعی یکی از علائم این سرطان است. پزشک سابقه بهداشتی زن بیمار را به دقت یادداشت می‌نماید و بسته به زمان صورت گرفتن خونریزی و علائم دیگر، احتمالاً دستورمی‌دهد سونوگرافی یا نمونه‌برداری انجام شود.

تغییرات پوستی

تغییرات پوستی اکثر مردم می‌دانند که باید متوجه تغییرات در خال‌های پوستی باشند، زیرا این تغییرات یکی از نشانه‌های کاملاً شناخته شده سرطان پوست است. اما محققان می‌گویند ما باید مراقب تغییرات در رنگدانه‌دار شدن (پیگمانتاسیون) پوست خود هم باشیم.
بر طبق نظر محققان، اگر پوست به‌طور ناگهانی خونریزی نماید یا بسیار پوسته‌دار شود هم باید به پزشک مراجعه نمود تا آن را معاینه کند. مشکل بتوان گفت تا چه مدت باید شاهد تغییرات پوستی بود و سپس به پزشک مراجعه کرد، پیش از آنکه بسیار دیر شده باشد، اما اکثر کارشناسان می‌گویند این مدت نباید از چند هفته تجاوز نماید.

سختی بلع

سختی بلع اگر عمل بلع مشکل شده باشد، شاید شخص پیش از فرارسیدن این مرحله رژیم غذایی خود را تغییر داده است تا جویدن غذا چندان سخت نباشد، و شاید به خوردن سوپ یا غذا‌های آبکی رو آورده است.
اما محققان می‌گویند سختی بلع شاید یکی از نشانه‌های سرطان‌های دستگاه گوارش مانند سرطان مری باشد.
پزشک سابقه بهداشتی بیمار زن را به دقت یادداشت می‌کند و دستور می‌دهد تست‌هایی مانند رادیوگرافی قفسه سینه یا آزمایشات دستگاه گوارش انجام شود.

وجود خون در جایی که نباید باشد

وجود خون در جایی که نباید باشد محققان می‌گویند که اگر زنی در ادرار یا مدفوع خود خون ببیند، نباید تصورکند ناشی از بواسیر (همورویید) است، زیرا امکان دارد او دچار سرطان روده بزرگ و راست روده باشد؛ و اینکه دیدن خون در لگن توالت شاید در واقع ناشی از خونریزی مهبل باشد (اگر زن دوره قاعدگی خود را سپری می‌کند)، اما اگر در دوره قاعدگی به سر نمی‌برد باید به پزشک مراجعه نماید تا او با انجام بررسی‌های لازم بتواند احتمال وجود سرطان مثانه یا کلیه را رد کند.
پزشک سئوالاتی را از زن بیمار می‌پرسد و شاید دستور دهد تست‌هایی مانند آندوسکوپی روده بزرگ (معاینه نمودن روده بزرگ برای یافتن سرطان) انجام شود.
بالا آوردن خون هم باید ارزیابی شود. بر طبق نظر محققان، اگر یکبارخون در جایی که نباید باشد دیده شود، شاید نشانه‌ای از وجود بیماری نباشد، اما اگر بیش از یکبار مشاهده شود باید به پزشک مراجعه نمود.

درد آزاردهنده شکم و افسردگی

 درد آزاردهنده شکم و افسردگی متخصصان می‌گویند هر زنی که شکم درد دارد و احساس افسردگی می‌کند باید به پزشک مراجعه نماید. برخی از محققان متوجه شده‌اند بین افسردگی و سرطان لوزالمعده رابطه‌ای وجود دارد، اما این رابطه هنوز کاملاً روشن نشده است.

سوء هضم

سوء هضم زنانی که باردار شده‌اند شاید به خاطر داشته باشند که به هنگام افزایش وزن دچار سوء هضم شده بودند. اما سوء‌هضمی که دلیل آشکاری ندارد شاید علامتی هشداردهنده بوده و امکان دارد خبر دهنده زودهنگامی از وجود سرطان مری، معده، یا گلو باشد.
پزشک سابقه بهداشتی زن بیمار را به دقت یادداشت می‌کند و از او درباره سوءهضم سئوالاتی می‌پرسد و آنگاه تصمیم می‌گیرد کدام تست‌ها باید انجام شود (اگر انجام تست لازم باشد).

تغییرات دهانی

تغییرات دهانی بر طبق گفته محققان، زنان سیگاری باید به شدت مراقب ظاهر شدن لکه‌های (پچ‌های) سفید در داخل دهان یا تشکیل نقاط سفید بر روی زبان خود باشند. امکان دارد هر دو علامت نشان‌دهنده بیماری پیش‌سرطانی به نام لکوپلاکی باشند که ممکن است پیشرفت کند و به سرطان دهان تبدیل شود.
زنی که چنین علائمی را مشاهده می‌کند باید از پزشک خود بخواهد او را معاینه کند و تصمیم بگیرد چه کارهایی باید انجام شود.

درد

درد به نظر می‌آید با پیر شدن مردم شکایت آنها از ناراحتی‌ها و درد‌ها افزایش می‌یابد، اما شاید درد، هر چقدر هم که مبهم است، از علائم اولیه برخی از سرطان‌ها هم باشد، گرچه اکثر شکایت‌هایی که از وجود درد اظهار می‌شود ناشی از سرطان نیست.
دردی که پیوسته یا طولانی است و توجیهی برای آن وجود ندارد باید بررسی شود. پزشک سابقه بهداشتی زنی که ناراحتی یا درد دارد را به دقت یادداشت می‌کند و، براساس این اطلاعات، تصمیم می‌گیرد چه تست‌هایی باید انجام شود (اگر انجام تست لازم باشد).

تغییرات در غدد لنفاوی

تغییرات در غدد لنفاوی محققان می‌گویند تشکیل توده یا تورم در غدد لنفاوی زیر بغل یا گردن یا هر جای دیگری از بدن زن امکان دارد علامتی نگران کننده باشد، و اگر زنی ببیند غده‌ای لنفاوی در بدن او بزرگتر و بزرگتر می‌شود، و این فرآیند به مدت بیشتر از یک ماه ادامه داشته است، باید به پزشک مراجعه نماید. پزشک او را معاینه می‌کند و متوجه مشکلاتی (مانند عفونت) خواهد شد که امکان دارد با بزرگ شدن غده لنفاوی ارتباط داشته باشد.
اگر چنین مشکلاتی مشاهده نشود، معمولاً پزشک دستور می‌دهد نمونه‌برداری (بیوپسی) صورت گیرد.

تب

تب اگر زن تب کند و نتوان تب را به آنفلوآنزا یا عفونتی دیگر نسبت داد، امکان دارد این تب به‌وجود سرطان اشاره داشته باشد. محققان می‌گویند موارد بروز تب به هنگامی‌بیشتر خواهد بود که سرطان از مکان اولیه خود گسترش می‌یابد، اما امکان دارد تب به مراحل اولیه سرطان‌های خون مانند لوسمی یا لنفوم هم اشاره داشته باشد.
ممکن است دیگر علائم سرطان شامل زردی یا تغییر در رنگ مدفوع باشد.
پزشک معاینه بدنی دقیقی انجام می‌دهد و سابقه بهداشتی زن بیمار را یادداشت می‌کند، و سپس، بسته به یافته‌های خود، دستور می‌دهد تست‌هایی مانند رادیوگرافی قفسه سینه، سی.تی.اسکن، ام.آر.آی، یا تست‌های دیگر انجام شود.

خستگی

خستگی خستگی یکی از دیگر علائم مبهم است که امکان دارد به‌وجود سرطان و همچنین به‌وجود تعداد زیادی از مشکلات دیگر اشاره داشته باشد. محققان می‌گویند که شاید خستگی پس ازآنکه سرطان رشد کرده است آغاز شود، اما ممکن است در مراحل اولیه برخی از سرطان‌ها، مانند لوسمی، یا در مراحل اولیه برخی از موارد سرطان‌های روده بزرگ یا معده هم اتفاق افتد.

سرفه پیوسته یا طولانی

سرفه پیوسته یا طولانی  انتظار می‌رود افراد به دلیل سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آلرژی‌ها، و گاهی اوقات به‌عنوان یکی از عوارض جانبی دارو‌های مصرفی، دچار سرفه شوند. اما محققان می‌گویند سرفه‌های بسیار طولانی مدت، که آن را به‌عنوان سرفه‌هایی تعریف می‌کنند که به مدت بیش از 3 یا 4 هفته ادامه می‌یابند، نباید نادیده گرفته شود.
پزشک سابقه بهداشتی زن بیمار را به دقت یادداشت می‌نماید، گلوی او را معاینه می‌کند، عملکرد ریه او را بررسی می‌نماید، و شاید دستور دهد رادیوگرافی قفسه سینه انجام شود، مخصوصاً اگر زن بیمار سیگاری باشد.

اسلایدهای دیگر...

اسلایدهای دیگر...<ul id='double'><li><table><tr><td><a target='_parent' href=راهنمای تصویری سرطان گردن رحم راهنمای تصویری سرطان گردن رحم

  • تست‌های ضروری غربالگری که هر مردی باید انجام دهد تست‌های ضروری غربالگری که هر مردی باید انجام دهد
  • تست‌های ضروری غربالگری که هر زنی باید انجام دهد تست‌های ضروری غربالگری که هر زنی باید انجام دهد
  • پوست آیینه سلامتی بدن پوست آیینه سلامتی بدن
  • غذاهای برتر حاوی فیبر غذایی غذاهای برتر حاوی فیبر غذایی
  • خرافه‌ها و واقعیات مربوط به خطرات سرطان ریه خرافه‌ها و واقعیات مربوط به خطرات سرطان ریه
  • غذاهایی برای محکم کردن استخوان‌ها غذاهایی برای محکم کردن استخوان‌ها
  • 15 علامت که زنان نادیده می‌گیرند 15 علامت که زنان نادیده می‌گیرند
  • 15 علامت که مردان نادیده می‌گیرند 15 علامت که مردان نادیده می‌گیرند
  • کنترل وزن و ترک سیگار کنترل وزن و ترک سیگار
  •  خوردن غذای مناسب در رستوران خوردن غذای مناسب در رستوران
  • رژیم غذایی گیاهخواری: گیاهخوار شدن رژیم غذایی گیاهخواری: گیاهخوار شدن
  •  مواد غذایی بدی که برای کاهش وزن خوب هستند مواد غذایی بدی که برای کاهش وزن خوب هستند
  • 24 روش کم کردن وزن بدون داشتن رژیم غذایی 24 روش کم کردن وزن بدون داشتن رژیم غذایی
  • خرید امگا – 3: منابع عالی موجود در فروشگاه‌ها خرید امگا – 3: منابع عالی موجود در فروشگاه‌ها
  • موادغذایی که با چربی‌ها مبارزه می‌کنند موادغذایی که با چربی‌ها مبارزه می‌کنند
  • غذاهای ارگانیک:خریدن یا نخریدن  مواد غذایی ارگانیک غذاهای ارگانیک:خریدن یا نخریدن مواد غذایی ارگانیک
  • ویتامین D شگفت‌انگیز: تازه‌ترین ماده فوق‌العاده در تغذیه  ویتامین D شگفت‌انگیز: تازه‌ترین ماده فوق‌العاده در تغذیه
  • 25 غذای سبک یا سرپایی (اسنک) عالی که هر کدام 100کالری یا کمتر دارند     25 غذای سبک یا سرپایی (اسنک) عالی که هر کدام 100کالری یا کمتر دارند
  • شگفتی‌های  بهداشتی آب شگفتی‌های بهداشتی آب
  • راهنمای تصویری سرطان مثانه راهنمای تصویری سرطان مثانه
  • استرس استرس
  • رازهایی برای یک زندگی طولانی‌تر رازهایی برای یک زندگی طولانی‌تر
  • راهنمای تصویری ترومبوز ورید عمقی راهنمای تصویری ترومبوز ورید عمقی
  • غذاهای برتر برای استخوانهای شما غذاهای برتر برای استخوانهای شما
  • مشکلات شایع پا مشکلات شایع پا
  • راهنمای تصویری ام اس راهنمای تصویری ام اس
  • توصیه های غذایی برای مبارزه با سرطان توصیه های غذایی برای مبارزه با سرطان
  • توصیه های مفید برای ترک سیگار توصیه های مفید برای ترک سیگار
  • سرطان و ضایعات پیش سرطانی پوست سرطان و ضایعات پیش سرطانی پوست
  • راهنمای تصویری سرطان ریه راهنمای تصویری سرطان ریه
  • راهنمای تصویری سرطان پستان راهنمای تصویری سرطان پستان
  • راهنمای تصویری سرطان پروستات راهنمای تصویری سرطان پروستات
  • راهنمای تصویری سرطان تخمدان راهنمای تصویری سرطان تخمدان
  • آشنایی با متاستاز استخوانی در سرطان ها آشنایی با متاستاز استخوانی در سرطان ها
  • راهنمای تصویری سرطان روده بزرگ و راست‌روده راهنمای تصویری سرطان روده بزرگ و راست‌روده
  • راهنمای تصویری  سرطان لوزالمعده راهنمای تصویری سرطان لوزالمعده
  • کمک به ترک سیگار در چند روز سخت اولیه کمک به ترک سیگار در چند روز سخت اولیه
  • عمر طولانی با تغذیه مناسب عمر طولانی با تغذیه مناسب
  •  12 اشتباه مربوط به رژیم غذایی و نحوه اجتناب از آنها 12 اشتباه مربوط به رژیم غذایی و نحوه اجتناب از آنها
  • 10 روش تقویت سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن 10 روش تقویت سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن
  • مراحل سرطان پستان مراحل سرطان پستان
  • " />