موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > اینها باید هر روز در بشقاب شما باشند
اینها باید هر روز در بشقاب شما باشند

قاعدتا می‌دانید كه اهمیت یک رژیم غذایی سالم در زندگی شما چقدر زیاد است و احتمالا این موضوع کلیدی‌ترین عامل برای داشتن شیوه زندگی سالم است. اما احتمالا شما هم با شنیدن روایت‌های مختلف که هرکدام باورهای خود را دارند، برای یافتن آنچه باید بخورید دچار سردرگمی شده‌اید. 

ترش اما فوق‌العاده

1. لیمو

یک لیمو به تنهایـی دارای ویتـامیـن‌C بیـشتـــری نسـبت بـه میــزان لازم روزانه برای یک انسان است. آب لیمو نه‌تنها ماده‌ای برای کاهش میزان کلسترول در بدن شناخته شده است، بلکه به شکل ظاهری و استحکام استخوان‌ها نیز کمک می‌كند.

فلاوونوئید موجود در مرکبات برای جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی و کاهش التهاب در کل اعضای بدن مورد آزمایش قرار گرفته و نمره قبولی گرفته است، از این‌رو برای تندرستی بیشتر به چای سبز خود یک برش لیمو هم اضافه کنید! پژوهشگر‌ان دریافته‌اند اسید مرکبات که در لیمو هم وجود دارد، توانایی بدن را برای جذب آنتی‌اکسیدان چای تا 80درصد افزایش می‌دهد، در ضمن می‌توانید نصف لیمو را در یک لیوان آب گرم مخلوط با عسل بچکانید تا مواد سمی جمع شده در بدن را از بین ببرید.

محبوب خانم‌ها

2. کلم‌بروکلی

یک سـاقــه متـــــوسط کلم بروکلی حــاوی میزان بیشتـــــری ویتـامینK نسبت به میزان تعیین شده برای مصرف در رژیم غذایی روزانه انسان است. همچنین یک کلم بروکلی متوسط حاوی دوبرابر ویتامین‌C نسبت به میزان تعیین شده  برای یك روز انسان است. این خوراکی خوبی است كه رشد کافی و حفاظت از استخوان‌ها را تضمین خواهد کرد.

کلم بروکلی به‌دلیل خواص ضدسرطانی‌ای که دارد، برای حفاظت در برابر انواع مختلف سرطان‌ها مفید است. آن را در سالاد و سوپ خود به مقدار توصیه شده به‌كار ببرید. از این سبزی به طور منظم استفاده کنید و پیشرفت سلامت خود را شاهد باشید.

تلخ شیرین

3. شکلات تلخ

روزانه تنها 10گــــرم شکلات تـلخ می‌تواند در اشخاص سالم سبب کاهش فشـــارخون شود. پودر کاکائو سرشار از فلاوونوئید و آنتی‌اکسیدان‌هاست که ثابت شده سطح کلسترول بد LDL را در بدن کاهش داده و سطح HDL یعنی كلسترول خوب را افزایش می‌دهد. مقدار کمی شکلات تلخ را در قهوه خود رنده کنید و از عطر و طعم عالی آن لذت ببرید.

سیب‌زمینی را سرد بخورید

4.سیب‌زمینی

یک سیــب‌زمیـنی حــاوی 70میکروگرم اسیدفولیک سلول‌ساز است که برابر با ارزش تغذیه‌ای موجود در یک فنجان اسفناج یا کلم بروکلی است. سیب‌زمینی‌های شیرین تقریبا هشت برابر بیشتر خاصیت ضدسرطانی دارند و ویتامین A مورد نیاز روزانه را تامین می‌کنند.

یک نکته: قبل از خوردن سیب‌زمینی آب‌پز اجازه دهید سرد شود. پژوهش‌ها نشان می‌دهد انجام این کار می‌تواند به سوزاندن 25درصد چربی بیشتر پس از غذا که در نتیجه مقاومت نشاسته در برابر چربی به وجود می‌آید، کمک کند.

بهترین ماهی

5. ماهــی سالمون

این مـــاده غذایی یک منبع سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است که برای کاهش خطر ابتلا به افسردگی، بیماری‌های قلبی و سرطان بسیار مفید است. مصرف روزانه 3 اونس ماهی سالمون، 50درصد میزان ویتامین نیاسین موردنیاز را برطرف می‌کند که در طولانی‌مدت شما را در برابر بیماری آلزایمر و از دست دادن حافظه محافظت می‌كند.

به یاد كپل
6. گردو

گردو بین انواع مغزها دارای بیشتــــریـن میــــــزان اسیــدهای چرب امگا3 است و به کاهش کلسترول کمک می‌كند. مطالعات نشان داده که امگا3 تغییرات در خلق‌وخو و گردش خون را بهبود می‌بخشد و در نتیجه باعث زیبایی پوست می‌‌شود، در ضمن عوامل مبارزه با سرطان را نیز فعال می‌کند. اگر هم دچار بدخوابی هستید کمی گردو را به عنوان دسر میل کنید. آنتی‌اکسیدان ملاتونین موجود در گردو به تنظیم خواب کمک می‌کند.

چرب اما مفید

7.‌ آواکادو

آواکادو که به عنوان یک میوه روغنی شناخته می‌شود،‌سرشار از چربی‌های سالم و مفید است که تا حدود 22درصد کلسترول را پایین می‌آورد. آواکادو بیش از نیمی از فیبر و 40درصد اسید فولیک مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند. این مسئله باعث کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود. اضافه كردن آن به سالاد هم می‌تواند حدود 3 تا 5  برابر جذب بتاکاروتن‌ها را افزایش دهد.

به بوی بد دهان می‌ارزد

8. سیر

سیر، ماده‌ای قـوی بـرای مبـــارزه با سرطان است که می‌تواند مــانع رشد باکتری‌هایی مانند ای کولی شود.  آلیسین، نوعی ترکیب موجود در سیر است که به عنوان یک ماده ضدالتهاب قوی عمل می‌کند. ثابت شده است که سیر می‌تواند سطح کلسترول و فشارخون را کاهش دهد. سیر تازه له‌شده بیشترین میزان آلیسین را دارد. فقط بیش از حد آن را نپزید چون پختن سیر بیش از 10 دقیقه با دمای بالا مواد مغذی مهم آن را از بین می‌برد.مصرف خوراکی‌های
ذکر شده بالا نه تنها سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند، بلکه به تنظیم عملکرد بدن نیز کمک خواهد کرد.
منبع: سلامت نیوز
تاریخ: 91/07/04

کلیدواژه ها: 
نــــــظرات
  • tabrizi
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۱
    mamtoon
  • phoenix
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۱
    مرسی
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 2 - 7



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء