پژوهشهای جدید نشان میدهد: مصرف سبزیجات چلیپایی به بهبود سرطان سینه کمک میکنند.
انجمن تحقیقات سرطان آمریکا با انجام پژوهشهای خود بر روی چهار هزار و 886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل یک تا چهار که از این سرطان جان سالم به در بردند، دریافتند: خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش میدهد.
محققان با اشاره به نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده اظهار کردند: مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است.
نتایج حاصل از این تحقیق همچنین نشان میدهد: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد.
به گفته محققان، به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آنها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید همچنان روی ترکیبات زیستی از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود.
یافتههای این تحقیق در نشریه آنلاین مدیکال نیوز منتشر شده است.
منبع: ایسنا
تاریخ: 15/11/91
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|