موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > تغذیة مناسب در بیماران مبتلا به سرطان
تغذیة مناسب در بیماران مبتلا به سرطان


وقتی شما به بیماری‌های مزمنی مانند سرطان مبتلا هستید تغذیه مناسب و سالم یک مشکل اساسی و مهم است. شما ممکن است به علت بیماری و یا عوارض ناشی از درمان دچار کاهش اشتها شده باشید و یا تهوع و استفراغ پیدا کنید.

و یا ممکن است به علت خستگی ناشی از سرطان نتوانید غذای مناسبی بپزید.

همة افراد باید به میزان کافی ویتامین و موادمعدنی بخورند و افراد وقتی بیمار هستند این نیازشان بیشتر می‌شود.

1. پروتئین

متخصصان تغذیه همواره تأکید کرده‌اند کلید اساسی تغذیه، هنگام بیماری پروتئین است. پروتئین نقش بسیار اساسی را در ساختن و ترمیم سلول‌ها ایفا می‌کند. همچنین پروتئین کمک می‌کند تا تودة عضلانی شما تحلیل نرود و توازن مایعات بدن حفظ شود بدن شما را قادر می‌سازد تا برای بهبودی تلاش کند منابع بسیار مهم پروتئین بدین شرح می‌باشند: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و پنیر.

حالا اگر شما گیاهخوار هستید باید چکار کنید؟

تأمین پروتئین کافی برای گیاهخواران مشکل‌تر است. در واقع شما باید مقدار بسیار زیادی از گیاهان حاوی پروتئین بخورید تا پروتئین موجود در مقدار کمی از محصولات حیوانی وارد بدنتان شود. منابع گیاهی که حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند بدین شرح می‌باشند: دانة لوبیا، سویا و خشکبار، کرة بادام‌زمینی و بادام.

اگر شما از طریق خوردن غذا نمی‌توانید پروتئین لازم برای بدنتان را دریافت کنید پزشکتان مایعات درمانی حاوی پروتئین را برای شما تجویز خواهد کرد. پودرهای غنی شده با پروتئین که می‌توانید با هر غذایی مصرف کنید نیز منابع غنی از پروتئین هستند.

2. کالری مصرفی‌تان کافی باشد:

به‌صورت طبیعی افرادی که کالری مصرفی روزانه‌شان را می‌شمارند به‌منظور کاهش کالری دریافتی است ولی افراد بیمار باید این کار را به منظور دریافت کالری بیشتر انجام دهند. وقتی شما بیمار هستید باید مقدار بیشتری کالری مصرف کنید زیرا هنگام بیماری کار بدن افزایش می‌يابد در نتیجه شما دچار کاهش وزن و ضعف خواهید شد که سبب به تعویق افتادن درمانتان می‌شود. ولی چنانچه در هنگام بیماری کالری دریافتی‌تان را متناسب با بالا رفتن مصرف انرژی افزایش دهید روند بهبودتان تسریع می‌شود.

گاهی برای خانم‌های مبتلا به سرطان همبرگر و پنیر سرخ شده و شیرهای طعم‌دار و شیرین توصیه می‌شود تا از کاهش وزن آنها پیشگیری شود.

منبع: وب امدی

تاریخ: 16/12/90


کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 1 - 4



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء