در بررسیها مشخص شده است که پلی فنونای (Polyphenon E) ممکن است از طریق مهار فاکتور رشد که سبب رشد سلولهای سرطان پستان میشوند، سرعت رشد تومورهای پستان را کند میکند.
در یک بررسی قبلی که دکتر کاترین کریو محقق دانشگاه پزشکی کلمبیا 40 خانم که به علت سرطان پستان تحت درمان بودند به چهار گروه تقسیم شدند 3 گروه روزانه 400-600-800 میلیگرم عصاره چای سبز نوشیدند و گروه چهارم فقط دارونما مصرف کردند و بعد از 6 هفته مورد بررسی قرار گرفتند. خانمهایی که عصاره چای سبز مصرف کرده بودند سطح هورمون رشد هپاتوسیت که سبب رشد سلولهای سرطانی،انتشار سلولهای سرطانی و تهاجم آنها به بافتهای اطراف میشوند کاهش یافت. ولی این اثر بعد از 4 ماه از بین رفت و سطح هومون و رشد هپاتوسیت که سبب رشد سلولهای سرطانی، انتشار سلولهای سرطانی و تهاجم آنها به بافتهای اطراف میشوند کاهش یافت ولی این اثر بعد از 4 ماه از بین رفت و سطح هورمون رشد هپاتوسیت در هر 4 گروه یکسان بود بنابراین این محققین اعلام کردند هنوز زود است که بتوان گفت عصاره چای سبز دارای اثرات مفیدی در پیشگیری از سرطان پستان و کند کردن سرعت رشد سلولهای سرطان پستان میباشد.
منبع: وب امد
تاریخ: 2/8/91
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|