تحقیقات جدید نشان دادهاند که ذرت بو داده منبع بسیار غنی از فیبر است. همچنین حاوی مقادیر بسیار زیادی از آنتیآکسیدانها میباشد که این میزان آنتیاکسیدان حتی بالاتر از آنتیاکسیدان موجود در میوهها و سبزیجات میباشد.
البته هنوز مشخص نشده است چه میزان از آنتیاکسیدان موجود در ذرت بو داده میتواند توسط بدن جذب شود.
علیرغم بالا بودن میزان آنتیاکسیدان موجود در ذرت بوداده هیچکدام از دانشمندان توصیه نکردهاند که ذرت بو داده را جایگزین میوهها و سبزیجات کنیم.
ذرت بو داده حاوی آنتیاکسیدان شناخته شدهای به نام «پلیفنول» میباشد که 90 درصد آن در پوست دانة ذرت است.
در بررسیهای محققین مشخص شده است که آنتیاکسیدان موجود در ذرت بو داده 363-242 میلیگرم است این در حالی است که آنتیاکسیدان موجود در بسیاری از میوهها و سبزیجات 160 میلیگرم است.
محققین اعلام کردهاند که ذرت بوداده یک میانوعدة عالی و سرشار از فیبر است که چنانچه همراه با روغن زیاد پخته شود اثرات مفید ناشی از آنتیاکسیدان موجود در آن از بین میرود.
منبع: وب امدی
تاریخ: 14/1/91
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|