موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > میان‌وعدة سالم مصرف کنید
میان‌وعدة سالم مصرف کنید

تحقیقات جدید نشان داده‌اند که ذرت بو داده منبع بسیار غنی از فیبر است. همچنین حاوی مقادیر بسیار زیادی از آنتی‌آکسیدان‌ها می‌باشد که این میزان آنتی‌اکسیدان حتی بالاتر از آنتی‌اکسیدان موجود در میوه‌ها و سبزیجات می‌باشد.

البته هنوز مشخص نشده است چه میزان از آنتی‌اکسیدان موجود در ذرت بو داده می‌تواند توسط بدن جذب شود.

علی‌رغم بالا بودن میزان آنتی‌اکسیدان موجود در ذرت بوداده هیچکدام از دانشمندان توصیه نکرده‌اند که ذرت بو داده را جایگزین میوه‌ها و سبزیجات کنیم.

ذرت بو داده حاوی آنتی‌اکسیدان شناخته شده‌ای به نام «پلی‌فنول» می‌باشد که 90 درصد آن در پوست دانة ذرت است.

در بررسی‌های محققین مشخص شده است که آنتی‌اکسیدان موجود در ذرت بو داده 363-242 میلی‌گرم است این در حالی است که آنتی‌اکسیدان موجود در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات 160 میلی‌گرم است.

محققین اعلام کرده‌اند که ذرت بوداده یک میان‌وعدة عالی و سرشار از فیبر است که چنانچه همراه با روغن زیاد پخته شود اثرات مفید ناشی از آنتی‌اکسیدان موجود در آن از بین می‌رود.

منبع: وب امدی

تاریخ: 14/1/91


کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 2 + 9



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء