موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > فواید تلخی خیار کشف شد
فواید تلخی خیار کشف شد

بر اساس یافته‌های محققان، ژنی که باعث تلخی خیار می‌شود به از بین بردن و یا ممانعت از رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از سلامانه، محققان به بررسی بیوشیمیایی 115 ردیف مختلف خیار پرداختند تا بتوانند مسیر اهلی شدن این میوه و دلیل از بین رفتن تلخی آن را کشف کنند.

در این بررسی‌ها آن‌ها قادر به شناسایی نه ژن در ساختار گیاهان خانواده کدوها (Cucurbitacin) شدند که تلخی را در خیار ایجاد می‌کند و این ویژگی می‌تواند بر دو ژن دیگر که از تعویض آن نه ژن در تولید ترکیبات مورد نظر ایجاد می‌شود، اثر بگذارد.


شدت تلخی به‌وسیله دو ژن تعویض‌کننده خوب، کنترل می‌شود که ممکن است این ژن‌ها در برگ یا میوه وجود داشته باشند همانند گیاه خاراگوش (wormwood) که برگ‌های بسیار تلخی دارد. Bl ژن تلخی در برگ و Bt ژن تلخی در میوه را نشان می‌دهد.


بر اساس این پژوهش‌ها، ژن Cucurbitacins قادر به از بین بردن و یا ممانعت از رشد سلول‌های سرطانی نیز هست.
منبع: طبنا
تاریخ: 19-03-94

کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 4 + 8



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء