موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > شکراحتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد
شکراحتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد

مطالعات جدید محققان نشان می دهد، مصرف شکر احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

 مطالعات محققان دانشگاه تگزاس نشان می دهد که مصرف شیرینی علاوه بر احتمال ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری های متابولسیم و بیماری های قلبی، با سرطان سینه و متاستاز تومور مرتبط است و احتمال بروز این عارضه را افزایش می دهد. 
مصرف روزانه شکر، روی یک مسیر سیگنالینگ آنزیمی به نام 12-LOX موثر است. مطالعات قبلی نشان داد که مصرف شکر سبب التهاب می شود و از این طریق احتمال سرطان را افزایش می دهد. مطالعات جدید نشان می دهد شکر در شکل گیری تومورهای غدد شیری موثر است و مدل های حیوانی این ادعا را اثبات کرده است. 
حقایقی در مورد شکر:
*** عملکرد شکر در مغز مشابه موادمخدر است 
چندی پیش تحقیقاتی انجام شد که نشان داد شکر بسیار مضرتر از آن چیزی است که افراد می پندارند و تاثیر منفی آن بر روی عملکرد مغز مشابه مواد مخدر است. اسکن مغزی نشان می دهد که پس از صرف غذای شیرین، همان مناطقی در مغز تحریک می شوند که پس از مصرف کوکایین و هرویین فعال می شوند. آزمایشی در سال 2007 بر روی موش های معتاد به کوکایین نشان داد که آنان به آب قند تمایل بیشتری دارند و بیشتر تحریک می شوند. 
نتایج این آزمایش در PLOS1 منتشر شده است. 

*** شکر مهمترین عامل کندذهنی است 
مقاله ای به عنوان 'شکر احمقتان می کند' در نشریه Physiology در سال 2012 توجه همگان را بر انگیخت. این مقاله که حاصل سال ها مطالعه دانشمندان است نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی فروکتوز بالا در طول زمان باعث کاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود. 
در این مقاله آمده است که استفاده از اسیدهای چرب امگا 3 اثر عکس دارند و بر خلاف شکرو غذاهای شیرین، باعث افزایش یادگیری و هوش می شوند. 
*** شیرینی باعث افزایش انرژی کودکان نمی شود 
اکثر والدین بر این باورند که شیرینی و شکلات باعث افزایش انرژی و کارایی فرزندان می شود که باور اشتباهی است. 

*** شکر قهوه ای ارجحیتی به شکر سفید ندارد 
برخی از افراد معتقدند که مضرات شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید است، این تصور پایه علمی ندارد چراکه شکر قهوه ای حاصل تصفیه شکر سفید با ملاس است و حتی می تواند مضرتر باشد. 

*** میزان شکر نانو سبوس دار بیشتر از نان حجیم سفید است 
نان سبوس دار به طور کلی بسیار مغذی تر از نان سفید است ولی متاسفانه برخی نانوایان بخاطر کاهش تلخی آرد سبوس دار، به آن شکر اضافه می کنند.
قبل از خرید نان سبوس دار از عدم وجود شکر در آن مطمئن شوید. 
اپیدمی دیابت به بزرگترین نگرانی در حوزه سلامتی بدل شده است. سم شیرینی به نام شکر، اولین نامی است که به محض شنیدن دیابت به ذهن خطور می کند.با کاهش مصرف شیرینی، می توان از طیف وسیعی از بیماری های پیشگیری کرد. نتایج این تحقیقات در نشریه Cancer Research منتشر شده است.
منبع: ایرنا
تاریخ: 94/10/26

کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 5 - 9



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء