موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > ادویه‌های مفید برای پیشگیری از سرطان
ادویه‌های مفید برای پیشگیری از سرطان

متخصصان هندي تاكيد دارند كه بيشتر ادويه‌ها به دليل دارا بودن خواص درماني مفيد و موثر بايد به رژيم غذايي روزانه، افزوده شدند.
بنا بر گزارش تاپ هلت ريسورس، دكتر بي‌. نيرانجان نائيك، مشاور ارشد انكوژي و جراح و متخصص ارشد تغذيه باليني در يك مقاله جديد فهرست ادويه‌هايي را كه بيشترين خاصيت ضدسرطاني را دارند ارائه كرده و معتقد است افزودن اين چاشني‌ها به رژيم غذايي روزانه ضروري است. اين ادويه‌ها عبارتند از:
  • زردچوبه كه به دليل دارا بودن ماده مفيد كوركومين از رشد سلول‌هاي سرطاني پروستات، ملانوم، سرطان سينه، تومور مغزي، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگيري مي‌كند.
  •   رازيانه كه سرشار از فيتو ريزمغذي‌ها و آنتي‌اكسيدان‌هاي قوي است و از فعاليت سلول‌هاي سرطاني جلوگيري مي‌كند.
  •   زعفران نيز منبع اصلي يك اسيد طبيعي كاروتنوئيد دي كربوكسي ليك موسوم به «كروستين» است كه از تركيبات مهم ضد سرطاني موجود در اين چاشني خوراكي است. اين اسيد نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگيري مي‌كند بلكه هم‌چنين اندازه تومور سرطاني را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.
  •   زيره به عنوان ادويه‌اي براي كمك به دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوي ديگر دانه‌هاي زيره علاوه بر خاصيت آنتي‌اكسيداني بالا حاوي ماده‌اي موسوم به «تيمو كوئينون» هستند كه اين ماده نيز به نوبه خود تكثير سلول‌هايي را در سرطان پروستات نقش دارند، كنترل مي‌كند.
  • دارچين هم از ادويه‌هاي بسيار مفيد و پرخاصيت است به طوري كه پزشكان معتقدند مصرف نصف قاشق چاي‌خوري دارچين در روز سرطان را به طور كلي از شما دور مي‌كند. دارچين يك نگهدارنده غذاي طبيعي و منبع غني از آهن و كلسيم است و در عين حال رشد تومورهاي سرطاني را كاهش مي‌دهد.
  •   مرزنجوش نيز از ادويه‌هاي مفيد براي مقابله با سرطان پروستات است و خواص ضد ميكروبي فوق‌العاده‌اي دارد. يك ماده فيتو شيميايي موجود در اين ادويه تحت عنوان «كيورستين» رشد سلول‌هاي ناقص و بيمار را در بدن محدود كرده و مانند داروي ضد سرطان عمل مي‌كند.
  •   فلفل قرمز نيز يك ادويه پرخاصيت با خواص مسلم ضد سرطاني است اما البته از مصرف بي‌رويه آن بايد پرهيز كرد. مطالعات نشان داده است ماده كاسپايسين موجود در فلفل قرمز سلول‌هاي سرطاني را تخريب مي‌كند و اندازه تومورهاي سرطان خون را به ميزان چشمگيري كاهش مي‌دهد.
  •   زنجبيل نيز خواص درماني فوق‌العاده‌اي دارد از جمله اينكه كلسترول خون را پايين مي‌آورد، متابوليسم بدن را بهبود مي‌بخشد و به نابودي سلول‌هاي سرطاني كمك مي‌كند.
علاوه بر موارد فوق ساير چاشني‌ها و ادويه‌ها نظير ميخك، سير، خردل، برگ‌هاي نعنا، سركه و آووكادو نيز به نوبه خود خواص ضد سرطاني قابل توجهي دارند.
متخصصان تغذیه و سلامت در ادامه این مقاله چند عادت غذایی مفید برای مقابله با سرطان اشاره کرده‌اند که به قرار زیر است:

  • حتما برنج قهوه‌ای را جایگزین برنج سفید کنید.
  •  نان سبوس‌دار را جایگزین نان سفید نمایید.
  •  به جای مصرف چیپس به عنوان میان وعده پاپ کورن بخورید.
  •   میوه‌های تازه را با پوست مصرف کنید.
  •  برای مقابله با التهاب در بدن اسیدهای چرب امگا -3 استفاده کنید.
  •  به جای روغن‌های معمولی گیاهی برای طبخ غذا از روغن زیتون استفاده نمایید.
  •  از مصرف غذاهای بسته‌بندی، آماده و سرخ شده پرهیز کنید.
  •  مصرف نمک فرآوری شده را کاهش دهید
منبع: ایسنا
تاریخ: 24/05/91

کلیدواژه ها: 
نــــــظرات
  • م-ع
  • ۱۱ شهریور ۱۳۹۱
    ممنون. اطلاعات مفیدی بود. از خواص برنج قهوه ای بنویسد. تشکر و موفق باشید.
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 5 + 6



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء