موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > خطر مواد کارسینوژن موجود در نوشابه
خطر مواد کارسینوژن موجود در نوشابه

حدود نیمی از آمریکایی‌ها با بالاتر از 6 سال در معرض خطر ناشی از کارسینوژن‌های روزانه قرار دادند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از نوشابه‌های "SODA"  دارای رنگ کاراملی حاوی ماده کارسینوژن هستند ترکیبی که گاهی اوقات در طول تولیدات ایجاد می‌شود و به عنوان عامل سرطان زا شناخته می‌شود.

محققان دانشگاه hopkins با هدف دقت بر بار بالقوه سرطان در جوامع آمریکایی برآورد کردند که چگونه بسیاری از افراد با نوشیدن این گونه نوشابه‌ها"SODA"  به طور منظم مواد سرطانی موجود در این گونه نوشابه را وارد بدن خود می‌کند.

محققان دریافتند. 44/8 درصد از کودکان و بزرگسالان روزانه حداقل یک بطری"SODA" می نوشند در این تحلیل محققان دریافتند سطح مواد کارسینوژن در نوشیدنی‌های یکسان، متفاوت است.

بر اساس خبر منتشر شده مصرف کنندگان اداره غذا و دارو "FDA " در سال گذشته محدوده‌ای برای مقدار بالقوه کار سینوژن کردند.

ملاحظات FDA در نوشیدنی‌ها می‌تواند با ارزشی برای کاهش خطرات سرطان منسوب به 4- MEI در جوامع آمریکایی باشد.
منبع: طبنا
تاریخ: 16-12-93

کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 5 - 7



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء