موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > همه بلاهایی که سرخ کردنی ها بر سرتان می آورند
همه بلاهایی که سرخ کردنی ها بر سرتان می آورند

مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده در دوران بارداری برای رشد جنین بسیار مضر است و منجر به کاهش وزن او در زمان تولد می‌شود.

محققان می‌گویند مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده در طول بارداری، نوزاد را به خطر می‌اندازد. بررسی‌های آنها ثابت کرده که مصرف سیب‌زمینی سرخ کرده در دوران بارداری برای رشد جنین بسیار مضر است و منجر به کاهش وزن او در زمان تولد می‌شود. به گفته آنها آکریل آمید یک ماده شیميایی موجود در نشاسته‌های فرآوری شده مثل سیب‌زمینی سرخ شده، نان و چیپس است و خانم‌هایی که میزان بالایی آکریل آمید مصرف می‌کنند، نوزادان کم‌وزنی به‌دنیا می‌آورند. به گزارش ایسنا، در این مطالعه مشخص شد مادرانی که در دوران بارداری از این ماده استفاده کرده بودند، نوزادانشان ۱۳۲ گرم سبک‌تر و سرشان 0.33 سانتی‌متر کوچک‌تر از دیگر نوزادان بوده است. محققان معتقدند کاهش وزن هنگام تولد عامل خطری برای ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در سال‌های اولیه کودکی است و پیامدهایی همچون کاهش قد، افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت نوع ۲ و پوکی استخوان در طول عمر را به همراه دارد.

افسرده می‌شوید

در حالی که خوردن زیاد ماهی می‌تواند سطوح بالای اسیدهای چرب اشباع نشده را به بدن شما برساند و از افسردگی پیشگیری کند، خوردن سیب‌زمینی سرخ کرده تاثیری متفاوت بر جسم و روان شما دارد و باعث افسردگی می‌شود. محققان معتقدند افرادی که در رژیم غذایی خود از دسر و غذاهای چرب استفاده می‌کنند ۵۸ درصد بیش از سایر افراد با احتمال ابتلا به افسردگی مواجهند. آنها می‌گویند اگر نمی‌خواهید افسرده شوید، باید رژیم غذایی سالم‌تری را انتخاب کنید و با خوردن آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند میوه، سبزیجات و ماهی خود را در برابر این بیماری ناتوان‌کننده بیمه کنید.

58%احتمال بیشتر افسردگی برای کسانی که عاشق غذاهای سرخ شده‌اند

سوزش سر دل می‌گیرید

بسیاری از خانم‌های باردار در 3 ماهه دوم بارداری از سوزش‌های آزار دهنده‌ای که به سوزش سر دل مشهور است خبر می‌دهند، اما محققان می‌گویند تجربه چنین حالتی با رژیمی که این مادران انتخاب می‌کنند در ارتباط است. آنها معتقدند خانم‌هاي باردار برای كاهش سوزش سردل، به جاي استفاده از مواد غذايي سرخ‌كرده، باید از غذاهاي آبپز و بخارپز استفاده كنند. از آنجایی که سوزش سردل بر اثر برگشت محتويات معده به داخل بخش پاييني مري و جابه‌جايي روبه بالاي معده و فشردگي معده توسط رحم به وجود می‌آید، رژیم غذایی مناسب در این شرایط می‌تواند مشکل مبتلایان به این عارضه را تسکین دهد.

سوزش سر دل در3 ماهه دوم بارداری به‌دلیل خوردن سرخ‌کردنی

خانم‌هاي باردار برای كاهش سوزش سردل، به جاي استفاده از مواد غذايي سرخ كرده، باید از غذاهاي آبپز و بخارپز استفاده كنند

سرطان سینه می‌گیرید

زناني كه در كودكي و سنين قبل از مدرسه دائما سيب‌زميني سرخ كرده مي‌خورده‌اند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند. دانشمندان در يك پژوهش تازه با بررسي 582 زن مبتلا به سرطان سينه و يكهزارو 500 زن سالم كه همگي پرستار بودند، دريافته‌اند كه سيب‌زميني سرخ كرده تنها غذاي مشترك دوران كودكي زنان مبتلا به سرطان سينه بوده و با افزايش خطر سرطان سينه ارتباط دارد. همچنين در اين پژوهش مشخص شد شير باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه مي‌شود. این درحالی است که محققان معتقدند سرخ کردنی‌ها، با ابتلا به دیگر گونه‌های سرطان هم در ارتباط هستند و بیشتر از آنکه فکرش را بکنید، سلامت شما را به خطر می‌اندازند.

سيب‌زميني سرخ كرده تنها غذاي مشترك دوران كودكي زنان مبتلا به سرطان سينه بوده و با افزايش خطر سرطان سينه ارتباط دارد

نابارور می‌شوید

غذاهای پرچربی که از چربی‌های اشباع شده سرشارند، تنها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بالا نمی‌برند. این غذاها دشمن باروری مردان هستند و با کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلول‌های جنسی مرد) می‌توانند باعث عقیم شدن آنها شوند. به گزارش ایسنا، پزشکان دریافته‌اند حجم اسپرم‌ها در مردانی که زیاد مواد غذایی پرچرب مصرف می‌کنند تا حدود 40 درصد کاهش می‌یابد و به‌علاوه کیفیت عملکرد اسپرم‌ها نیز در این مردان به مراتب نامطلوب‌تر از مردانی است که کمتر موادغذایی حاوی چربی‌های اشباع شده می‌خورند. چربی‌های اشباع شده در کره، گوشت‌های فرآوری شده، غذاهای سرخ کرده و سایر فست فودها و تنقلات استفاده می‌شوند و مصرف زیاد آنها به قلب و عروق آسیب می‌رساند و گذشته از هزار و یک تاثیر نامطلوبش، بچه‌دار‌شدن را به یک آرزو تبدیل می‌کند.

40%کاهش حجم اسپرم‌ها در مردان به‌دلیل خوردن زیاد سرخ‌کردنی‌هاست

خنگ می‌شوید

 بررسي نتايج ۵ ساله محققان انگليسي روي ۴ هزار کودکي که در 3 سالگي هله هوله و غذاهاي آماده و فست‌فود مانند پيتزا و سيب‌زميني مي‌خوردند، نشان داد اين کودکان با افت ضريب هوشي مواجه بوده‌اند. براساس این پژوهش، محققان می‌گویند سرخ‌کردنی‌ها می‌توانند برای هوش کودکان مضر باشند و توانایی یادگیری و استدلال را در آنها پایین بیاورند. از نظر محققان، داشتن برنامه غذايي سالم در سنين رشد اهميت زيادي دارد. هر چند عادت دادن کودکان به مصرف غذاهاي سالم کار دشواري است اما با کمي تلاش و ابتکار در آشپزي مي‌توان آنها را به خوردن غذاهاي مفيد عادت داد.

سرخ‌کردنی‌ها می‌توانند برای هوش کودکان مضر باشند و توانایی یادگیری و استدلال را در آنها پایین بیاورند

منبع: عرش نیوز

تاریخ:12/12/91


 


کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 2 + 3



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء