موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل کیفیت زندگی بهتری دارند
زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل کیفیت زندگی بهتری دارند

معاون آموزشی، پژوهشی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل کیفیت زندگی بهتری دارند، افزود: شاغل بودن و حمایت‌های اجتماعی تحت تاثیر عوامل شخصیتی افراد قرار دارد، فاکتورهای شخصیتی در افزایش و یا کاهش کیفیت زندگی بسیار موثر است.

دکتر ماندانا ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینه کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل در مقایسه با زنان خانه‌دار مبتلا به این بیماری، اظهار داشت: بر اساس آمارهای به دست آمده حداقل حدود 20 درصد از زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل هستند که البته این میزان در ایران و کل دنیا تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

معاون آموزشی، پژوهشی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه به تنهایی مقوله شغل تاثیر چندانی بر روی کیفیت زندگی افراد ندارد، افزود: دراوایل بیماری، زنان شاغل در مقایسه با زنان خانه دار دچار استرس بیشتری می شوند. گاه پس از رفتن به مرخصی به منظور درمان بیماری خود و شروع دوباره کار بعد از مدت‌ها مرخصی با محدودیت‌های بیشتری به خصوص از جهت انجام فعالیت‌های فیزیکی در محیط کار مواجه می شوند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل در مقایسه با زنان خانه دار از حمایت‌های اجتماعی بیشتری برخوردار هستند، در اغلب موارد داشتن شغل به بیماران، احساس استقلال بیشتری می دهد.

این متخصص لنفوتراپیست با اشاره به اینکه در برخی موارد زنان بعد از ابتلا به سرطان پستان بیشتر جویای کار هستند، تصریح کرد: به دلیل گران بودن پروسه درمانی زنان خانه دار مبتلا به سرطان پستان، این زنان تمایل بیشتری نسبت به داشتن شغل از خود نشان می دهند، چرا که درآمد و نوع کار بر روی کیفیت زندگی بیماران موثر است حتی از دست دادن شغل برخی از افراد موجب تنزل کیفیت زندگی می شود.

دکتر ابراهیمی با بیان این مطلب که بر اساس مطالعات انجام شده در ایران و خارج از کشور، زنان مبتلا به سرطان پستان شاغل از کیفیت زندگی بهتری در مقایسه با خانم‌های خانه دار برخوردار هستند، اظهار داشت: در واقع شاغل بودن و حمایت‌های اجتماعی تحت تاثیر عوامل شخصیتی افراد قرار دارد، فاکتورهای شخصیتی هم در افزایش و کاهش کیفیت زندگی بسیار موثر است.

معاون آموزشی، پژوهشی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی در پایان، اظهار داشت: کیفیت زندگی افراد تنها تحت تاثیر شغل نیست بلکه در کنار این موارد شخصیت، سطح تحصیلات، حمایت‌های خانوادگی و وضعیت اقتصادی هم در کاهش یا افزایش کیفیت زندگی افراد تاثیرگذار است.
تاریخ: 08-07-92
منبع: ایسنا

کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 4 + 8



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء