مصرف پسته موجب كاهش خطر بروز سرطان ريه ميشود
براساس مطالعهاي جديد، اضافه كردن پسته به رژيم غذايي ميتاند در كاهش خطر بروز سرطان ريه مؤثر باشد. با اينحال محققان اعتقاد دارند كه هنوز مطالعات بيشتري در اين زمينه لازم است.
پسته يكي از منابع سرشار گاما- توكوفرول، نوعي از ويتامين
E
، ميباشد. جهت بررسي خواص ضد سرطان پسته مطالعهاي انجام و نتايج آن در دسامبر 2009 دركنفرانس مؤسسه تحقيقات سرطان امريكا ارائه شد.
در اين مطالعه، آثار مصرف 6 هفتهاي پسته بر سطح سرمي گاما- توكوفرول بررسي گرديد؛ محققان مركز سرطان امدياندرسون دانشگاه تگزاس، اين مطالعه را برروي 36 داوطلب انجام دادند و آنها را به دو گروه تقسيم و به رژيم غذايي يك گروه 68 گرم پسته در روز اضافه كردند. بررسي نشان داد كه در گروه مصرفكنندة پسته سطح سرمي گاما- توكوفرول در هفتههاي سوم و چهارم و در انتهاي مطالعه بهطور چشمگيري افزايش پيدا كرده است.
لاديا هماندز، محقق ارشد مطالعه، با اشاره به نتايج مثبت اين بررسي در نشان دادن اثرات ضد سرطاني پسته گفت، «با توجه به اينكه پسته منبع بسيار خوبي ازگاما- توكوفرول است، مصرف آن ممكن است در كاهش خطر بروز سرطان ريه مؤثر باشد.» با وجود نتايج اميدواركنندة اين مطالعه، بنابه گفته دكتر هماندز، هنوز مطالعات بيشتري براي اثبات اثر ضدسرطاني پسته لازم است؛ با اينحال محققان اضافه كردن گاما- توكوفرول به رژيم غذايي را توصيه ميكنند. دكتر هماندز ميگويد: «پسته يكي از انواع دانههاي گياهي مفيد است و مصرف روزانه 2 اونس آن ميتواند موجب كاهش خطر بروز سرطان ريه در افراد مستعد گردد»
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|