موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
۱۶ آذر ۱۳۹۵
صفحه من
ورود اعضاء
صفحه اصلی
درباره ما
بیمارستان
همایش سرطان و پیشگیری
ارتباط با ما
تغییر سایز حروف:
صفحه اصلی
>
تازه ها
> نابودی عادتهای خوب تغذیهای با مصرف فستفودها
نابودی عادتهای خوب تغذیهای با مصرف فستفودها
مصرف گسترده فستفودها فرصت دور سفره جمع شدن را از خانوادهها گرفته و عادتهای خوب تغذیهای را از بین میبرد.
خبرگزاری فارس: نابودی عادتهای خوب تغذیهای با مصرف فستفودها
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، در سفره ایرانی غذاهای سالم از انواع سبزی، مواد لبنی و تخممرغ تهیه میشود که از نظر ارزش تغذیهای نیز بسیار مناسب هستند، اما مصرف گسترده فستفود سبب میشود، میزها و سفرههای غذا در خانوادهها به فراموشی سپرده شده و فرصت دور هم جمع شدن از خانوادهها گرفته شود.
وجود سوسیس و کالباس در پیتزاها با دارا بودن ترکیبات نیتریت و نیترات و به دلیل واکنش و ترکیب احتمالی آنها با آمینها، سرطانزا است.
مصرف فستفودها میزان دریافت ویتامین و مواد معدنی را کاهش میدهد
جوانان و نوجوانانی که در یکی از وعدههای غذایی روزانه خود فستفود میخورند، نسبت به سایر همسالان خود کالری، نمک و چربی بیشتر و ویتامین و مواد معدنی کمتری دریافت میکنند که شانس ابتلا به چاقی، دیابت و حمله قلبی را در آنها به شدت افزایش میدهد.
اسیدهای چرب اشباع در روغنهای جامد که به آن چربی قاتل گفته میشود، بالا است و با رسوب در دیواره سرخرگها آنها را مسدود میکند که خود عاملی برای بیماریهای قلب و عروق، سکتههای قلبی و مغزی است.
استفاده زیاد از طعم دهندهها، روغنهای اشباع، مواد قندی و نمک، طعم خوشمزهای به این نوع غذاها میدهد و ذائقه بچهها و حتی بزرگسالان را گمراه میکند و آنها را به سمت مصرف هر چه بیشتر سوق میدهد.
افزایش چربیهای مضر در دیواره سرخرگها، نمک فراوان و فشار خون، خوردن نوشابه و چاقی، کمبود مواد مغذی، پرخوری و تمایل کم به مصرف غذاهای سنتی، مضرات هفتگانه مصرف غذاهای فستفود است و اسید موجود در نوشابههای گازدار موجب فرسایش مینای دندان میشود.
اگر کودک در سن پایین از نظر مواد مغذی کمبود داشته باشد، حتماً در دوران نوجوانی نیز دچار این مشکل میشود، کودکان و نوجوانانی که زیاد از این غذاها استفاده میکنند، دچار کمبود کلسیم و ویتامین D هستند.
11 درصد دانشآموزان رفسنجان مبتلا به چاقی هستند
صادقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به مبتلا بودن 11 درصد از دانشآموزان رفسنجانی به چاقی گفت: افزایش وزن ناشی از مصرف غذاهای چرب، سرخ شدنی و فستفودی شامل سوسیس و کالباس حاوی نمک فراوان زمینهساز بروز بیماریهای پوکی استخوان، دیابت و قلبی و عروقی است.
وی بیان داشت: بهتر است والدین و همه افراد به ویژه کودکان و بچههای چاق با تغییر روش زندگی غذاهای سنتی حاوی کلسیم را جایگزین غذاهای آماده زیانآور کنند.
اجرای طرح «قلب سالم ایرانیان» در 76 مدرسه رفسنجان
جمالیزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: با آغاز برنامه کشوری قلب سالم ایرانیان در 10 دانشگاه برگزیده کشور، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به آشنا کردن دانشآموزان پایههای چهارم، پنجم و ششم با مضرات مصرف فستفودها و راههای داشتن قلبی سالم از چند روز پیش به مدت یک ماه پرداخته است.
وی افزود: محتوای این طرح شامل آموزش مستقیم دانشآموزان به صورت کلاسی، نصب پوستر و بنر در مدارس، توزیع کتابچه شعر و اجرای گروه نمایش با شعار «فستفود کمتر قلب سالمتر» در 76 مدرسه بیش از 7 هزار دانشآموز ارائه شد.
چند توصیه مفید
مصرف سس مایونز و پنیری که حاوی چربی زیادی هستند، ممنوع، گوشتها را سرخ نکنید، بلکه کبابی کنید.
مصرف میوهها و سالادها را فقط به موقع غذا خوردن نیندازید.
منبع: خبرگزاری فارس
تاریخ: 23-02-92
کلیدواژه ها:
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به
بخش مشاوره سلامت
مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.
نام
(اختیاری)
پست الکترونیک
(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ
(اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
*
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
=
1
-
9
جدول شناسه
بالای صفحه
زندگی ســـالم
زندگی با سرطان
اخــــبار
داستان های امیدبخش
سوالات متداول
اســــلایدها
واژه نامه ها
خبرنامه موسسه
نشانی ها و شماره ها
آمـــار
بخش آموزش
انتشارات
دبیرخانه دائمی همایشها
مشارکتهای مردمی
همایش سرطان و پیشگیری
مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی
درباره ما
نقشه سایت
حفظ حریم شخصی
ارتباط با ما
پست الکترونیکی اعضاء
تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز جامع سرطان می باشد
WWW.NCII.IR