
مصرف فست فودها در مدارس موجب چاقي دانش آموزان مي شود
متخصص علوم تغذيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به تاثيرات منفي عرضه فست فودها - غذاهاي آماده - در مدارس، گفت: باتوجه به اينكه فست فودها حاوي كالري زيادي است مصرف آن سبب چاقي كودكان مي شود.
'حامد پورآرام' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا با تاكيد بر مضر بودن مصرف سوسيس و كالباس بر سلامت كودكان به اولياي مدارس و دانش آموزان توصيه كرد از اينگونه غذاهاي آماده استفاده نكنند.
وي خاطرنشان كرد فست فودها از جمله سوسيس و كالباس داراي چربي، نمك و موادقندي بيش از حد استاندارد است.
متخصص علوم تغذيه وزارت بهداشت اظهار داشت: در تهيه فست فودها معمولا روغن باقي مانده بارها و بارها مورد استفاده قرار مي گيرد كه اسيدهاي چرب و ترانس اين روغن ها بسيار بالا است و عوارض منفي متعددي روي سلامت بدن دارد.
پورآرام افزود: معمولا چون مشتري فست فودها زياد هستند در مراكز مختلف عرضه اينگونه غذاها، مسايل بهداشتي رعايت نمي شود و اين مساله به ويژه براي كودكان كه در سنين حساس هستند، نگران كننده است.
وي تاكيد كرد نبايد فست فودها را به عنوان يك ميان وعده محسوب كرد بلكه فست فودها جايگزين يك وعده غذاي كامل و سالم مي شود و فرد را از مصرف غذاي خانگي و همنشيني با خانواده محروم مي كند.
اين كارشناس تغذيه وزارت بهداشت با انتقاد از رستوران ها و مراكز عرضه فست فودها كه براي مصرف فست فود به كودكان جايزه مي دهند، گفت: اين مساله در حقيقت در تشويق كودكان به مصرف فست فودها تاثير گذار است و سلامت آنان را در معرض تهديد قرار مي دهد.
پورآرام افزود: والدين بايد كودكان خود را به مصرف غذاي خانگي تشويق كنند و هنگام رفتن كودكان به مدرسه براي آنان غذاي سالم حتي در حد نان و پنير و گردو تهيه كنند.
وي يادآور شد آجيل مانند نخود و كشمش، شيركم چرب، ميوه و غذاهاي خانگي براي دانش آموزان و كودكان بسيار سالم و مفيد است.
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|