یکی از صاحب نظران علوم غذایی کشور گفت: تغییر الگوی تغذیه و مشکلات ناشی از آلودگی در تولید مواد غذایی ، موجب افزایش ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و آلزایمر شده است.
تغییر الگوی تغذیه آمار ابتلا به سرطان در کشور را افزایش داده است
به گزارش ایرنا دکتر محمد شاهدی روز سه شنبه در بیست ویکمین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در شیراز افزود: در سال 84 شمار مبتلایان به سرطان در ایران 56 هزار نفر بود اما این رقم در سال 91 به 86 هزارنفر افزایش یافت.
این کارشناس علوم تغذیه اظهار کرد: متخصصان صنایع غذایی باید درتولیدات خود پیشگیری از بیماری ها را مدنظر داشته باشند و برای تولید غذای سالم تلاش کنند.
شاهدی بیان کرد: استقاده از سموم در تولیدات کشاورزی ، داروها و آنتی بیوتیک ها در دامداری ها، استفاده از کود حیوانی بدون فرآوری، استفاده از آب آلوده برای کشت سبزی و میوه ها در از بین بردن سلامت مواد غذایی اثرگذار هستند.
این متخصص علوم غذایی گفت: همچنین تغذیه دام با علوفه کپک زده، برداشت و حمل غیر اصولی محصولات کشاورزی، کمبود سردخانه، بی توجهی به مسائل بهداشتی و استاندارد واردات مواد غذایی از دیگر مواردی است که در ناسالم بودن مواد غذایی موثر است.
وی افزود: در کشور ما برای تولید محصولات غیرشیمیایی (ارگانیک)، موسسه وتشکیلات خاصی نداریم درحالی که وجود این گونه موسسه ها برای بهبود کیفیت موادغذایی ضروری است.
بیست ویکمین همایش ملی علوم و صنایع غذایی ایران در شیراز به مدت سه روز ادامه دارد.
تاریخ: 14-08-92
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|