در یک بررسی وسیع مشخص شد که احتمالاً مصرف مقادیر زیادی بروکلی توسط زنان مبتلا به سرطان پستان باعث افزایش طول عمر و کاهش احتمال عود سرطان پستان میشود.
اگرچه این مطالعه اولین بررسی نیست که ثابت میکند مصرف بروکلی در سرطان پستان مفید است ولی یکی از گستردهترین مطالعات است. در این مطالعه 5000 خانم مبتلا به سرطان پستان مورد بررسی قرار گرفتند و خانمها به دو دسته تقسیم شدند دسته اول خانمهایی که در طی 5 سال بعد از بروز سرطان پستان روزانه بهطور متوسط 150 گرم بروکلی مصرف کردهاند و دسته دوم خانمهایی هستند که در طی همین مدت کمتر از 54 گرم بروکلی مصرف کردهاند.
بررسیها نشان داد که خانمهایی که روزانه 150 گرم بروکلی مصرف کردهاند:
-
42 درصد کمتر از خانمهای دسته دوم به علت سرطان پستان فوت کردهاند.
-
58 درصد کمتر از خانمهای دسته دوم به سایر علل فوت کردهاند.
-
19 درصد کمتر از خانمهای دسته دوم عود مجدد سرطان پستان داشتهاند.
محققین اعلام کردهاند که بروکلی حاوی مقادیر زیادی گلوکزینولات (Glucosinolat) است که بعد از مصرف در بدن تبدیل به مواد ضدسرطانی میشود به نام ایزوتیوسینات و ایندول (Isothiocynolat, Indole)
منبع: وب – امدی
تاریخ: 21/1/91
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|