بعد از تشخیص سرطان کولون
نحوه تغذیه نقش بسیار مهمی در پیشآگهی بیماری ایفا میکند.
بر اساس یک مطالعه جدید مشخص
شده است بیمارانی که با تشخیص سرطان کولون تحت درمان قرار گرفتهاند چنانچه تغذیهشان
سرشار از مواد نشاستهای و پر کربوهیدرات باشد احتماد عود مجدد بیماری دو برابر
افرادی خواهد بود که رژیم مناسبی دریافت میکنند.
بر اساس این مطالعه که نتیجه
آن در مجله بینالمللی سرطان به چاپ رسیده است تأثیر مصرف غذاهای سرشار از
کربوهیدرات در عود مجدد سرطان کولون در افراد دارای وزن بالا و چاق بیشتر است.
علت آنکه مصرف مواد غذایی
سرشار از کربوهیدرات سبب افزایش عود مجدد سرطان کولون میشود آن است که مواد
نشاستهای و پر کربوهیدرات سبب بالا رفتن سطح انسولین در خون میشود و انسولین
مانند هورمون رشد اثر کرده و باعث افزایش سرعت رشد سلولها و انتشار آنها خواهد
شد.
محققین مطالعه فوق اعلام کردهاند
به هیچ وجه لازم نیست بیماران بهصورت کامل از خوردن مواد قندی پرهیز کنند بلکه
آنچه حائز اهمیت است این امر میباشد که بیماران باید مصرف مواد غذایی که ضریب
گلیسمیک بالایی دارند را محدود کنند.
منبع: مد- اسکیپ
تاریخ: 91/08/24
کلیدواژه ها:
جدول شناسه
|