موسسه تحقیقات، آموزش و پیشگیری سرطان
بسم الله الرحمن الرحیم    ۱۶ آذر ۱۳۹۵
جستجو
مرکز جامع سرطان
تغییر سایز حروف: افزایش اندازه حروف کاهش اندازه حروف
صفحه اصلی > تازه ها > نوشیدن چای مزایای زیادی برای سلامتی دارد
نوشیدن چای مزایای زیادی برای سلامتی دارد

روزنامه یو اس ای تو دی نوشت مطالعات نشان می دهد چای از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند، مانع بیماری های قلبی، عروقی و سرطان می شود و کالری می سوزاند.
به نوشته شماره امروز این روزنامه آمریکایی در اینترنت، چای پس از آب دومین نوشیدنی مورد علاقه مردم در جهان است.
پس از آنکه دانشمندان و مردم اطلاعات بیشتری درباره مزایای چای برای سلامتی پیدا کردند محبوبیت آن در جهان بیشتر شده است. بر اساس بیش از پنج هزار تحقیق، چای می تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، جلوی بیماری های قلبی عروقی و سرطان را بگیرد و همچنین کالری سوز است.
به گزارش انجمن چای آمریکا که یک گروه صنعتی مستقر در نیویورک است خرید چای برای بیست سال متوالی افزایش یافته است؛ فروش چای در سوپرمارکت ها از مرز 2/2 میلیارد دلار گذشته است؛ و در ده سال گذشته، نوشیدن چای در خارج از خانه دستکم ده درصد افزایش یافته است.
این گروه می گوید 160 میلیون نفر از مردم آمریکا هر روز چای می نوشند.
پگی بوچانان، یکی از شهروندان آمریکایی 47 ساله گفت وی فشار خون بالا و تصلب شرائین دارد و هر روز برای سلامتی خود چای می نوشد.
وی گفت: «من سردرد و معده درد دارم و مصرف چای به بهبود آن کمک می کند.»
بوچانان افزود: «من دوستی دارم که سرطان سینه دارد. وی گفت چای کمک می کند که احساس بهتری داشته باشد. مزایای آن شگفت انگیز است.»
مردم کشورهای دیگر مانند هند، چین و ژاپن که بخش اعظمی از چای جهان را تولید می کنند قرن ها است که از مزایای این نوشیدنی آگاه هستند.
ساندیپ موخرجی، مشاور شرکت چای دارجیلینگ در هند گفت سه چهارم چای تولیدی در این منطقه صادر می شود و بیش از ده درصد آن به آمریکا صادر می شود.
موخرجی در ادامه گفت: «چای خاصیت ضد سرطانی دارد. فشار خون را متعادل می کند. برای قلب مفید است و آنتی اکسیدان دارد.»
تود پورتر، استادیار علوم دارویی در دانشگاه کنتاکی که در مورد چای تحقیق می کند گفت: «شواهدی وجود دارد دال بر این که چای جذب کلسترول را در بدن کاهش می دهد و این مسئله در چای سیاه بیش از چای سبز صدق می کند.»
یک بررسی در ایتالیا نشان می دهد چای سیاه فشار خون را کاهش می دهد و تاثیرات غذاهای پرچرب را در کسانی که فشار خون بالا دارند خنثی می کند.
در این بررسی آمده است خطر حمله قلبی در کسانی که روزانه سه فنجان چای می نوشند یازده درصد کمتر است.
بر اساس بررسی هایی که در مجله تحقیق سرطان و تومورشناسی به چاپ رسید، ‌مصرف پنج فنجان چای سبز در روز از ابتلا به چندین نوع از بیماری سرطان جلوگیری می کند و مانع عود سرطان روده بزرگ می شود.
یک تحقیق در ژاپن که امسال در مجله آمریکایی تغذیه به چاپ رسید نشان داد سالمندانی که چای بیشتری در روز می نوشند کمتر به سکته، پوکی استخوان و اختلال حواس مبتلا می شوند.
یک تحقیق در ژاپن همچنین نشان داد کافئین و تیانین و احتمالا عناصر دیگر موجود در چای سبز مانع اضافه وزن و چاقی می شود. در تحقیقات دیگر آمده است کسانی که چای سبز و کافئین می نوشند در دوازه هفته حدود سه پوند وزن کم می کنند در حالیکه رژیم غذایی روزانه آنها تغییر نکرده است.
تحقیقات دیگر نشان داده است کسانی که چای می نوشند بیشتر از افرادی که نوشیدنی های دیگر می نوشند عمر می کنند. چای همچنین التهاب را کم و استخوان را تقویت می کند.
متخصصان می گویند میزان کم کافئین در چای، نوشیدن میزان زیادی از آن را امکان پذیر می کند. میزان کافئین در چای سیاه از انواع دیگر چای بیشتر است، با این حال میزان آن نصف کافئین موجود در قهوه است.

تاریخ: 12-10-91

منبع: واحد مرکزی خبر


کلیدواژه ها: 
ارســال نـظر
کاربر گرامی برای طرح سوالات پزشکی به بخش مشاوره سلامت مراجعه نمایید تا سوال شما توسط متخصصین موسسه پاسخ داده شود. به سوالاتی که در این بخش ارسال میشوند ترتیب اثر داده نمیشود.

نام (اختیاری)
پست الکترونیک(اختیاری)
آدرس وبسایت یا وبلاگ (اختیاری)
نظرشمــا
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای جدید به این مطلب،به ایمیل من ارسال گردد
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
لطفا حاصل عبارت را در محل زیر وارد نمایید:
= 5 - 8



جدول شناسه
 

مشاوره سلامت

عضو خبرنامه شوید



مطالب ارائه شده در پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات، درمان و آموزش سرطان صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
صفحه اصلی درباره ما نقشه سایت حفظ حریم شخصی ارتباط با ما پست الکترونیکی اعضاء