|
|
|
|
|
|
|
|
| راهنماي تغذيه و فعاليت بدني در پيشگيري سرطان
|
هیچ ماده غذایی واحدی نمیتواند خطر سرطان را کاهش دهد، اما ممکن است کاربرد ترکیب مناسب مواد غذایی در کاهش دادن این خطر مهم باشد. در تعیین مواد غذایی مصرفی، باید بین دست کم دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی موازنه برقرار شود. این رژیم غذایی ابزار مهمی برای مبارزه با سرطان است. باید گزینههای بهتر و بدتر مواد غذایی را بررسی و ارزیابی نمود.
|
این مقاله راهنمای جامعی درباره شیوه زندگی سالم، تغذیه و فعالیت بدنی مناسب در پیشگیری سرطان و بررسی نقش آن در انواع سرطانها و سؤالات متداول درباره رابطه رژیم غذایی و سرطان است.
|
|
|
|
نتایج تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی نشان می دهد مصرف مکمل های غذایی با دوز بالای ویتامین E و سلنیوم، خطر ابتلا به سرطان بدخیم پروستات را افزایش می دهد. ادامه>>
|
|
|
|
یک متخصص کلیه و مجاری ادراری معتقد است: با مصرف سویا و ویتامین E میتوان ریسک ابتلا به سرطان پروستات را کاهش داد. ادامه>>
|
|
|
|
رئیس بخش زنان و مامایی مرکز درمانی شهید بهشتی اصفهان عنوان کرد: استفاده از گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد، اما خوردن گوجه، فلفل سبز، توت فرنگی، تمشک و مرکبات احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. ادامه>>
|
|
|
|
استفاده از مکملهای غذایی، جایگزینی برای مصرف غذا از جمله میوهها و سبزیها نیست و بررسیهای علم پزشکی این موضوع را اثبات کرده است. ادامه>>
|
|
|
|
مطالب ارائه شده در این خبرنامه و پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات،درمان و آموزش سرطان
صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات
پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
|
|