|
|
|
|
|
|
|
|
|
همة ما دچار استرس میشویم و اینکه چگونه آن را اداره کنیم می تواند خیلی چیزها را تغییر دهد. از آنجایی که استرس فراوان میتواند برروی سلامت جسمانی تأثیر بگذارد. مدیریت استرس یک ابزار پرقدرت برای سلامتی میباشد. برای اعمال این مدیریت راهحلهای فراوانی وجود دارد و یکی از این روشها به آنچه که میخورید مربوط است. این مطلب را بخوانید تا دریابید چگونه استرس را با رژیم غذایی میتوانید مدیریت کنید.
|
آنتیاکسیدانها موادی هستند که امکان دارد از سلولها در برابر صدمه وارده توسط مولکولهای ناپایدار موسوم به رادیکالهای آزاد حفاظت نمایند. ممکن است صدمه وارده توسط رادیکالهای آزاد به بروز سرطان منجر شود. آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد بر هم کنش میکنند و آنها را پایدار میسازند، و ممکن است از مقداری از صدمهای جلوگیری نمایند که امکان دارد، در صورت عدم انجام این برهم کنش، وارد شود. بتاکاروتن، لیکوپن، ویتامینهای C، E، و A و مواد دیگر نمونههایی از آنتیاکسیدانها هستند.
|
|
|
|
یک مشاور درمان سرطان پستان با اشاره به اینکه اولین و مهمترین گام به سوی بهبودی سرطان ایجاد امیدواری در فرد و کاهش استرس است، گفت:
ادامه>> |
|
|
|
مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد،خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که بطور مرتب گوشت قرمز مصرف می کنند، بیشتر است
ادامه>> |
|
|
|
مطالعات محققان کالج سلطنتی لندن نشان می دهد که اضافه وزن نتیجه بی تحرکی نیست؛ بلکه شکر و کربوهیدرات عوامل اصلی چاقی هستند.
ادامه>>
|
|
|
|
محققان انستیتوی کنسر دانشگاه پیتزبورگ آمریکا دریافتند عصاره کلم بروکلی مانع بروز سرطان دهان، سر و گردن می شود.
ادامه>> |
|
|
|
مطالب ارائه شده در این خبرنامه و پايگاه اينترنتي موسسه تحقیقات،درمان و آموزش سرطان
صرفا جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي عمومي تهيه شده و جايگزين توصيه ها و دستورات
پزشكي فردي نبوده، لازم است در هر مورد با پزشك معالج مشورت شود
|
|