| |
|
| |
۱۹ آذر ۱۳۹۲
یک محقق پرتغالی موفق به ساخت یک محفظه شیشه ای شده است که درون آن زنبورهای عسل تربیت شده قرار می گیرند و سرطان را در مراحل اولیه تشخیص می دهند.
ادامه>>
|
| |
۱۸ آذر ۱۳۹۲
رییس انجمن علمی مامایی و زنان ایران گفت : مصرف قرص های پیشگیری از بارداری بیش از 7 سال می تواند خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم را در زنان افزایش دهد .
ادامه>>
|
| |
۱۸ آذر ۱۳۹۲
اکثر افراد در روزهای تعطیل تمایل به پرخوری دارند و همچنین به دلیل مشغلههای جانبی فرصت نمیکنند همیشه مواد خوراکی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
ادامه>>
|
| |
۱۷ آذر ۱۳۹۲
بر اساس گزارش نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکا، نوشابه های انرژی زا اثر مخربی بر عملکرد قلب دارند.
نوشابه های انرژی زا عملکرد قلب را مختل می کنند
ادامه>>
|
| |
۱۷ آذر ۱۳۹۲
یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
ادامه>>
|
| |
۱۲ آذر ۱۳۹۲
با خوردن میوهها و سبزیجات تازه و کمتر مصرف کردن فست فودها و غذاهای آماده، میتوانیم از خودمان تا حدودی دربرابر این پدیده مواظبت کنیم.
روزنامه آرمان :هوای سرد و آلودگی هوا داستانی است که هر سال تکرار میشود، حتی این عنوان هم تکراری است اما سالهاست نفس تهران و اهالی اش در زمستان میگیرد و تا به حال هم راهی برایش پیدا نکردهاند که هیچ، هرسال هم مجبوریم هوایی آلودهتر را تنفس کنیم اما حالا که مجبور به تنفس این هوای پر از ذرات کمتر از 5/2 میکرون هستیم، بهتر است نکاتی را رعایت کنیم تا آسیب کمتری ببینیم. نکاتی ساده در تغذیه روزمره و پاک تر نگه داشتن خانه هایمان.
ادامه>>
|
| |
۱۲ آذر ۱۳۹۲
تغذیه صحیح پایه و اساس تندرستی هر انسانی به چهار ماده مغزی اصلی ( آب، هیدارتهای کربن، پروتیئن ها و چربی ها) و نیز ویتامین ها و عناصر معدنی و سایر ترکیبات ریز مغذی نیازمند است.
ادامه>>
|
| |
۱۱ آذر ۱۳۹۲
استادیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت : آلودگی هوا می تواند رسیدن اشعه ماورابنفش به سطح زمین را که باعث سنتز جلدی ویتامین D می شود، بکاهد و احتمال کمبود این ویتامین را افزایش دهد.
ادامه>>
|
| |
۱۱ آذر ۱۳۹۲
عضو انجمن بین المللی تحقیقات تنباکو و سیگار گفت : خطر سرطان ریه در مردان سیگاری 20 و در زنان سیگاری 12 برابر می شود.
ادامه>>
|
| |
۶ آذر ۱۳۹۲
پژوهشگران چینی می گویند کسانی که مرتب آجیل (مغزدانه ها) می خورند کمتر به بیماری های قلبی و سرطان دچار می شوند، لاغرتر و سالمتر هستند،
ادامه>>
|
| |
۶ آذر ۱۳۹۲
مطالعات اخیر محققان مرکز تحقیقاتی سرطان هاچینسون فرد واشنگتن نشان می دهد که یکی از مهمترین دلایل بروز انواع سرطان خون در زنان، آلرژی منتقل شده از طریق هواست.
ادامه>>
|
| |
۵ آذر ۱۳۹۲
کبد چرب در مراحل ابتدايي به بدن آسيب نمي رساند اما تراکم بيش از حد بافت هاي چربي، مي تواند باعث التهاب و زخم شود که آسيب شديدي به کبد وارد مي کند. به نقل از سايت «هلث لين»، کبد چرب زماني به وجود مي آيد که چربي و کالري بيشتر از آن چه کبد قادر به سوخت و ساز آن است، مصرف شود. شايع ترين علت ايجاد بيماري کبد چرب، چاقي مفرط است. احتمال بروز اين مشکل در افراد چاق تا ۷۵درصد افزايش پيدا مي کند. اگرچه برنامه غذايي چرب و افزايش وزن، علت اصلي بروز اين مشکل است اما ديابت و بالا بودن ميزان چربي در خون نيز احتمال بروز اين بيماري را افزايش مي دهد.
ادامه>>
|
| |
۲۸ آبان ۱۳۹۲
نتایج یک تحقیق نشان می دهد: امواج تجهیزات الکترونیکی موجب افزایش بروز سکته مغزی و امواج تلفن همراه (موبایل) سبب بالا رفتن تعداد مبتلایان به سرطان تیروئید شده است.
ادامه>>
|
| |
۲۸ آبان ۱۳۹۲
محققان با انجام مطالعه ای دریافتندکه می توان با انجام یک آزمایش ساده خون و بدون انجام آزمایش های تهاجمی بیوپسی (نمونه برداری) و تصویربرداری های گران قیمت به وجود سلول های سرطانی سینه در فرد پی برد.
ادامه>>
|
| |
۲۸ آبان ۱۳۹۲
معاون بهداشت وزیر بهداشت ضمن هشدار به مردم درباره سه عامل خطر بیماری دیابت، بر لزوم اصلاح عادات غذایی و همچنین برخورداری از تحرک کافی برای عموم جامعه تاکید کرد.
ادامه>>
|