| |
|
| |
۸ خرداد ۱۳۹۲
پیام تسلیت
ادامه>>
|
| |
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲
پروفسور پروانه وثوق كه دارای مدرك فوق تخصص خون و آنكولوژی كودكان بود، حدود نیم قرن از عمر سراسر تلاش خود را صرف مداوای كودكان مبتلا به سرطان در مراكز درمانی مختلف كشور از جمله بیمارستان های حضرت علی اصغر، مفید و كودكان تهران كرد.
ادامه>>
|
| |
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
پزشکان معتقدند نوشیدن روزانه قهوه، خطر بروز سرطان پروستات را تا 20 درصد در مردان کاهش میدهد.
ادامه>>
|
| |
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
محققان سوئدی اعلام کردند: مصرف دو واحد ماست (۲ لیوان) در روز به میزان قابل توجهی از بروز سرطان مثانه پیشگیری میکند. در این پژوهش طی یک دوره ۹ ساله، ۸۰ هزار بیمار مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد که مصرف روزانه ماست در زنان ۴۵ درصد و در مردان ۳۶ درصد، خطر بروز سرطان مثانه را کاهش میدهد.
ادامه>>
|
| |
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
پزشکان به افرادی که مبتلا به سرطان کبد هستند توصیه اکید میکند تا ورزش منظم و روزانه انجام بدهند، زیرا ورزش و افزایش فعالیت بدنی مانع از عود مجدد بیماری در بسیاری از موارد شده است.
ادامه>>
|
| |
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲
محققان علوم پزشکی در آمریکا اعلام کردند ورزش با تغییراتی که در سوخت و ساز هورمون ها ایجاد می کند ، خطر ابتلا به بیماری سرطان سینه را کاهش می دهد.
ادامه>>
|
| |
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲
محققان علوم پزشکی اعلام کردند مردانی که مشکلات خواب دارند دو برابر دیگر مردان به سرطان پروستات مبتلا می شوند.
ادامه>>
|
| |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
از فواید آنتی اکسیدان ها، پیشگیری از بیماریهای قلبی تا کاهش آسیب مغز و چشم ها را میتوان نام برد. آنتی اکسیدانها جلوی عمل رادیکالهای آزاد را که موادی فعال و ویرانگر
ادامه>>
|
| |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
مصرف گسترده فستفودها فرصت دور سفره جمع شدن را از خانوادهها گرفته و عادتهای خوب تغذیهای را از بین میبرد.
ادامه>>
|
| |
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
محققان آمریکایی روز چهارشنبه اعلام کردند مصرف مواد غذایی حاوی سویا و گوجه فرنگی در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات موثر است.
ادامه>>
|
| |
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
لایه سفید داخل هندوانه مقدار فراوانی سیترولین دارد. سیترولین آمینو اسیدی است که در بدن، به آرژنین تبدیل می شود. آرژنین آمینو اسیدی است که برای قلب، دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بدن بسیار مهم است.
ادامه>>
|
| |
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲
مطالعات علمی جدید دانشمندان نشان می دهد ته دیگ و نان سوخته از مهم ترین عوامل بروز سرطان به شمار می روند.
ادامه>>
|
| |
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲
بر اساس تحقیقات سازمان جهانی بهداشت در هر ٨ ثانیه یک نفر از جمعیت جهان به علت استعمال دخانیات جانش را از دست میدهد.
ادامه>>
|
| |
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲
یك سری تغییرات ساده در رژیم غذایی و سبك زندگی می تواند فرد را در برابر بیماری های كشنده محافظت كرده و چندین سال را به زندگی او بیافزاید.
ادامه>>
|
| |
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲
جلوگیری از افزایش میزان کلسترول و نابود کردن عوامل ایجاد سکته های قلبی و مغزی تنها بخشی از خواص امگا-3 درمردان است. همانطور که می دانید ماهی و میگو بهترین منبع برای کسب این اسید چرب است.
ادامه>>
|