اسلاید برگزیده
غذاهایی برای محکم کردن استخوانها
در افراد جوان و بالغ، استخوانها قوی باقی میمانند. با رسیدن به میانسالی، استخوانها
کمکم پوک میشوند. در زنان، این فرآیند پس از یائسگی سرعت میگیرد، اما راههایی برای
متوقف نمودن این پوک شدن استخوان وجود دارد.
ادامه>>
مطلب برگزیده
ویتامین D و پیشگیری سرطان
ویتامین D به معنای دقیق کلمه ویتامین نیست و نامی است که به گروهی از پیشسازهای هورمونهای
محلول در چربی دادهاند (پیشسازهای هورمونها یا prohormones معمولاً خودشان فعالیت
هورمونی اندکی دارند). دو شکل عمده ویتامین D که در بدن انسان اهمیت دارد عبارتند از
ویتامین D2 یا ارگوکالسیفرول و ویتامین D3 یا کوله کلسیفرول. گیاهان بهطور طبیعی ویتامین
D2 را تولید میکنند، و ویتامین D3 بهطور طبیعی توسط بدن به هنگامیساخته میشود که
پوست در معرض نور فرابنفش (مخصوصاً تابش UVB) موجود در پرتوهای آفتاب قرار میگیرد.
ویتامین D2 و ویتامین D3 بهصورت تجاری هم تولید میشوند. فرم فعال ویتامین D در بدن،
یعنی 1,25 – dihydroxyvitamin D یا کلسیتریول، از ویتامین D2 یا ویتامین D3 ساخته میشود.
برای ساخته شدن این فرم فعال، ویتامین D2 و ویتامین D3 در کبد تغییر مییابند تا 25
– Hydroxyvitamin D تولید شود، که این ماده از طریق خون به کلیهها میرسد و در آنجا
باز هم تغییر نموده و بهصورت 1,25 –dihydroxyvitamin D درمیآید.
ویتامین D در تعدادی فرآیند، از جمله فرآیندهای زیر، شرکت دارد که این فرآیندها برای
داشتن سلامت کامل لازم میباشند:
- به افزایش قدرت عضلات و عملکرد ایمنی کمک میکند.
- به کاهش دادن التهاب کمک میکند. باعث پیشبرد جذب کلسیم از روده کوچک میشود.
- به حفظ سطوح کافی کلسیم و فسفات کمک میکند، که این دو ماده برای تشکیل، معدنیسازی
(یعنی گنجاندن مواد معدنی برای افزایش قدرت و تراکم)، رشد، و مرمت استخوانها لازم
میباشند.
ادامه>>
در همین زمینه بخوانید:
- ویتامینها و مواد معدنی
- غذاها و مواد مغذی اصلی
|
تازه ها
شما احتمالاً از اینکه متوجه شدید که یک ویتامین میتواند
ساختمان استخوانهای شما را قوی کند، از دیابت بیماری مولتیپل اسکلروزیس بیماری قلبی
و افسردگی و سرطان پیشگیری کند بسیار تعجب خواهید کرد
ادامه>>
|
در یک بررسی وسیع مشخص شده است که سه نوع ویروس و یک باکتری عامل طیف وسیعی از سرطانهای
شایع در دنیا هستند. در این بررسی مشخص شد که از بین دو میلیون سرطانی که مرتبط با
عفونت هستند 1.9 میلیون آنها به علل هلیکوباکتری پیلوری، هپاتیت Cو B و ویروس پاپیلومای
انسانی است. ادامه>>
|
این 10 غذا خاصیت فوق العادهای در درمان و پیشگیری از سرطان را دارند که عبارتند از:
انگور، کلم ها، چای سبز، ویتامین D، فولات،...
ادامه>>
|
پیاز از سبزیجات همخانواده سیر، موسیر و تره فرنگی است و از زمانهای قدیم هم به لحاظ
پخت و پز و هم درمانی مورد استفاده قرار میگرفته و در تمام دنیا از گذشته تا به امروز
به اشکال مختلف مصرف میشود. کشفیات اخیر در خصوص خانواده پیاز و خواص آنتی اکسیدانی
آنها به خصوص پیاز را به یک سبزی مهم و جالب توجه تبدیل کرده است.
ادامه>>
|
دوبررسی جدید نشان داده مکملهایی که دارای سلنیوم و امگا 3 هستند میتوانند جلوی پیشرفت
سرطانهای روده بزرگ و مقعد را گرفته و از عود این بیماری جلوگیری کنند.
ادامه>>
|
|